Maria İle Mustafa 9. Bölüm İzle! (Son Bölüm)

Maria İle Mustafa 9. Bölüm İzle! (Son Bölüm)
Maria İle Mustafa 9. Bölüm İzle; 1 Kasım Pazar akşamı son bölümü ile yayınlanan Maria İle Mustafa 9. Bölümü Full HD kalitesinde izlemek için haberin devamını okuyun!

Kolombiyadan Ülkemize babasını ve ondan kalanları bulmak çin gelen Maria, Ülkemizin en nadide cennet köşelerinden biri olan Ürgüp'de kaderi tanınmış olan Candemir ailesinin konağına yazılmıştır. Hedefi Türkiyede işlerini bitirip ülkesine dönemk iken Mustafa ile bir aşkın peşine düşer. Üstelik birde Mustafa'dan bir can taşımaktadır. Mustafa ise evli ve bir çocuk babasıdır. Büyük aşkın zorluklar ve imkansızlıklar içindeki dramını konu alan Maria ile Mustafa 9. Bölüm ile bu akşam ATV ekranlarında olacak. 

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği ve  Mehmet Yiğit Alp’in yönetmenliğini yaptığı, sezonun en iddialı dizilerinden biri olan  “Maria ile Mustafa”nın Pazar akşamlarının yıldızı olmaya devam ediyor. Başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent'in paylaştığı  projede Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor. 1 KAsım Pazar akşamı yayınlanan dizinin  son bölümü Ful HD kalitesinde Maria ile Mustafa 9. Bölüm İzlemek için aşağıdaki yayın linkimizi tıklayın. 

MARİA İLE MUSTAFA 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK? 

Maria İle Mustafa 9. Bölüm İzle! Başrollerini Hilmi Cem İntepe ve Jessica May'in paylaştığı, çekimleri Ürgüpte yapılan dizinin bu akşam oynayan son bölümünde, Maria ölmediğini hissettiği Mustafa'yı bulur. Hemde Goncayı takip ederek. Bir şekilde Mustafa'yı hastaneye yetiştirmeyi başarır. Gonca köşeye sıkışmıştır. Maria Gonca'yı sıkıştırı ve Mustafa'ya herşeyi anlatmasını ister. Gonca ise Maria'yı kandırmaya devam eder. 

Müjdat ise gidip suçunu itiraf eder. Gonca abisinin başını yakmayı bile göze almıştır. Peki Gonca Abisinin şerrinden de kurtulabilecek midir? Maria ile Mustafayı yeniden sınayacak büyük Sır ne? Galip yıllardır neyi saklıyor? Bir yandan da derneğin ödeül gecesi yapılmaktadır ve Nihat ile Nadire daha da yakınlaşmaya başlar. 

Fakat Candemirler ile Yalçınoğulları arasındaki savaş bu kez Nisan ve Rüzgar'ı Zeyno'nun yakalaması ile başlar. Zeyno Kudret Bey'e Rüzgar'ın Nisan'ın odasında olduğunu söyler. Deliye dönen Kudret Candemir Rüzgarın boynuna srıldığında kızınıza aşığım sözünü duyar. Aynı sözleri Zeyno'da işitmektedir ve hiç beklemediği şeyler yaşanmaktadır. 

Maria ise bebeğinin cinsiyetini öğrenir. Mustafa ile oğulları olacağını öğrenince çok sevinirler. Bu kez Mustafa Maria'nın bildiği bir sırrın peşindedir? Aşklarının sınavının bir türlü bitmediği Maria İle Mustafa son bölüm izlemek için detaylar haberimizde. 

01-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar