Maria ile Mustafa sete çıktı, bakın sette hangi önlemler alındı?

Maria ile Mustafa sete çıktı, bakın sette hangi önlemler alındı?
Jessica May ve Hilmi Cem İntepe'nin başrolde olduğu Maria ile Mustafa dizisi hazırlıkların tamamlanmasının ardından sete çıktı. Pandemi sebebiyle sette ekstra önlemler alındı.

NTC Medya'nın projesi olan Maria ile Mustafa dizisi merakla beklenirken, dizi ekibi sete çıktı. Atv'de yayınlanacak sezonun en farklı dizilerinden biri olmaya aday Maria ile Mustafa dizisi konusu ve çekileceği mekanlarla dikkatleri üzerine çekecek. Güzel oyuncu Jessica May ve Hilmi Cem İntepe'nin canlandıracağı Maria ile Mustafa karakterleri oldukça uyumlu görünüyor. Tanıtım çekimleri yapılan ve sete çıkan Maria ile Mustafa dizisi için oyuncular ve ekibi koronavirüsten korumak için ekstra önlemler alınıyor.

Maria ile Mustafa dizisi sete çıktı!

Çekimleri Kapadokya'da yapılan Maria ile Mustafa dizisi setinde, Covid- 19 salgını sebebiyle yeni önlemler alındı. Yönetmenliğini Faruk Teber'in yaptığı dizi seti önlemlerle birlikte başladı. Maria ile Mustafa dizisi oyuncuları koronavirüs testi yaptırarak Kapadokya Ürgüp'e gitti. Koronavirüs salgını döneminde başlayan projenin provaları online olarak yapılıyordu.  Oyuncu ve ekibin sağlığı için izole edilen mekanlarda çekilecek dizi için set çeşitli önlem ve sınırlamalarla başladı.

Maria ile Mustafa oyuncu kadrosu!

Kapadokya'nın otantik dekorunda çekilmeye başlayan Maria ile Mustafa dizisinin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp üstleniyor. Tamer Levent, Jessica May, Hilmi Cem İntepe'nin başrolde olduğu dizide birbirinden başarılı isimler bir arada. Maria ile Mustafa dizisi kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Doysan, Hülya Gülşen.

Zorlu bir aşk hikayesi: Maria ile Mustafa

Kolombiya'dan Ürgüp'e gelen Maria'nın burada tanışacağı bölgenin en güçlü isimlerinden birinin oğlu Mustafa ile yaşayacağı zorlu ve imkansız aşkı konu alan dizi şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Koronavirüs salgını sebebiyle her iş kolunda olduğu gibi dizi ve televizyon programları da yeni uygulamalar hazırlamak durumunda kaldı. Bir yandan salgınla mücadele ederken diğer yandan işlerin yürütülmesi gerekiyor. Maria ile Mustafa dizi ekibi de maskelerle yaptıkları toplantıların ardından sahaya indi. Çekimlerine başlanan dizinin üst düzey pandemi önlemleriyle çalışacağı öğrenildi.

08-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar