MasterChef Türkiye 103. Bölüm İzle!

MasterChef Türkiye 103. Bölüm İzle!
13. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu gece yapılacak.MasterChef Türkiye 103. Bölümdeki süpriz jüri üyeleri kimler? Detaylar haberimizde!

MasterChef Türkiyede 13. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu gece oynanacak. 17 Kasım Salı gecesi ödül oyunu yapıldı. Gecede kırmızı ve mavi takımlar birlikte takım olarak yarıştılar. Köfte çeşitleri ile geceye devam eden yarışmacılardan, akçaabat köfte, kaşarlı köfte ve kasap köfte birde kendi tarifleri ile anneköftesi yapmaları istendi. İki takımda leziz tabaklar ortaya çıkarırken gece de en lezzetli ilk üç tabağı mavi takım çıkarttı ve ödül oyununda bireysel olarak yarışma hakkına sahip oldular. 

Mavi takıma sunulan 5 ayrı tropik meyve ile tatlı yapılması istendi. Her yarışmacı kendi bireysel tabağını ortaya çıkardı. Gecede en güzel tatlıyı Ejder meyvesi ile yapan Ebru gecenin 25.000 TL'lik ödülünü ikinci kez kazanan oldu. Bu akşam oynancak dokunulmazlık oyununda süpriz ne? MasterChef Türkiye 103. Bölüm izlemek ve datylardan haberdar olmak için aşağıdaki bağlantı linkini kullanmayı unutmayın!

MASTERCHEF TÜRKİYE 103. BÖLÜM ÖZETİ

MasterChef Türkiye yeni bölüm bu akşam yayınlanacak. Nefeslerin tutulduğu ve sona doğru gelinen yarışma programında bu akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Yarışmacılar ilk olarak takım halinde yaışacaklar. Salı günü yapılan kaptanlık düellosunu barbaros kazanmıştı. Bu gecenin takım oyunu yemeklerini de elirleme hakkı onun oldu. 

Takımlar geceye ilk olarak soğuk başlangıç olarak humus, ardından otlu mücver, ana yemek olarak saç tava, tatlı olarakta fırın sütlaç yapacaklar. Kıyasıya mücadele ve rekabetti her hücrelerine kadar hisseden yarışmacıların bu hafta da yarışmada kalabilmek için ilk geceleri. Gecenin sonunda takım oyunu nu kazanan takım hangisi olacak? Gecenin süpriz jürilerini görünce yarşmacılar ne tepki verecek? Finale az kala 13. haftanın potasında ilk elenme adayı kim olacak?

Merak edilenler ve daha fazlası bu gece MAsterChef Türkiye yeni bölümde. Sizde MasterChef Türkiye 103. Bölümü canlı izlemek ve ardından tekrar izlemek için haberimizi takip etmeyi unutmayın! 

İyi Seyirler. . . 

19-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar