MasterChef Türkiye 109. Bölüm İzle (28 Kasım Cumartesi)

MasterChef Türkiye 109. Bölüm İzle (28 Kasım Cumartesi)
MasterChef Türkiye 28 Kasım Cumartesi günü dünyanın sekizinci harikası Kapadokya'da yarışmaya devam ediyor. Detaylar MasterChef Türkiye 109. Bölüm izle haberimizde!

Acun Medya'nın patentini alarak Tv8 ekranlarına taşıdığı dünyanın en iyi gastronomi alanında yayınlanan yarışma programlarından biri olmayı başarmış MasterChef Türkiye bu akşam bir yeni bölüm ile karşınızda. Sevilen ve izlenme oranları ile de başarısını kanıtlamayı başarmış yarışma programı, 26 Kasım perşembe akşamı 14. haftnın ilk eleme adayını belirlemek için yayınlandı. Yayınlanan 108. bölümde kırmızı takımdan Sefa'nın avantaj oyununu kazanarak menüleri belirlemesi üzerine zeytinyağlılar kategorisinde yarıştılar. Yarışmayı kırmızı takım kazandı. 

Mavi takım kendi aralarında yaptıkları bireysel düelloda Ebru ve Uğur eşit oy aldı. Kaptan Ebru olması dolayısı ile ilk eleme adayı Ebru'nun kararı ile Uğur oldu. Siz de 28 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak MasterChef Türkiye 109. bölüm izlemek ve canlı takip etmek için aşağıda bıraktığımız Tıkla İzle butonunu kullanmayı unutmayın.

MASTERCHEF TÜRKİYE 28 KASIM CUMARTESİ ÖZETİ - 109.BÖLÜM

Türkiyenin gönlünde taht kuran ve hem lezzet hem de yemek kültürümüzün ne kadar zengin ve benzensiz olduğunu anlatan yarışma programı MasterChef Türkiye 109. bölüm bu akşam yayınlanacak. 28 Kasım cumartesi günü yayınlanacak MasterChef Türkiye yeni bölümünde bakalım neler olacak? İşte son bölüm detayları;

Bu akşam 14. Haftanın ikinci dokunulmazlık ve eleme adayının belirleneceği bir akşam yaşanacak. Yarışmacılar ilk takım oyunlarını stüdyo da değil, Türkiye'nin sekizinci harikası olan Kapadokya bölgesinin eşşiz yerlerinden biri olan Ürgüp'te yapılacak. Yarışmacılarımız 10 kişilik jüri üyelerine Kapadokya bölgesinin en meşhur lezzetlerine yer verecek. Bölgenin tad ve menülerine hakim 1o kişilik ekip is yarışmacıların sunduğu lezzetleri oylayacak ve gecenin ikinci oturumu olan kaybeden takımın kendi arasında gerçekleştirdiği bireysel düelloya geçilecek. 

Bireysel düello kısmı Tv8 stüdyolarında kurulan mutfaklarda yapılacak. bir önceki bölümde bu düelloyu mavi takıp kendi aralarında yapmış ve eleme ilk eleme adayı olarak Uğur'u belilemişlerdi. Bu akşam Kapadokya'da yapılacak takım oyunun kazananı kim olacak? Yarışmanın bireysel kısmında gecenin ikinci elenme adayı hangi aday olacak? 

Merakla beklenen va artık son sekiz kişinin kaldığı MasterChef Türkiye 109.bölüm canlı izlemek ve son bölümün detaylarını takip etmek için 28 Kasım Cumartesi günü Tv8 izlemeyyi unutmayın!

28-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar