MasterChef Türkiye 111. Bölüm İzle (30 Kasım Pazartesi)

MasterChef Türkiye 111. Bölüm İzle (30 Kasım Pazartesi)
30 Kasım pazartesi günü yayınlanacak MasterChef Türkiye'de kaptanlık yarışı yapılacak. Yarışmanın detaylarını öğrenmek için MasterChef Türkiye 111. Bölüm İzle haberinde kalın!

29 Kasım Pazar akşamı yapılan 14. haftanın eleme oyununda beklendiği gibi bir yarışmacıya veda edildi. Fakat Barbaros, Sefa ve Uğur'un potada kaldığı eleme akşamı MasterChef Türkiye programının 2020 serisinde bir ilk yaşandı ve Uğur diskalifiye edildi. Barbaros ve Sefa eleme olmadan yarışmada bir hafta daha kalmayı hakederken, jüri üyeleri Uğur'un geçmişte yaptığı sosyal medya paylaşımları ve toplumun görüşlerini ihlal ve yargılamada bulunduğu için Acun Medya tarafından diskalifiye kararı alındığını açıkladı. Geceye Uğuğr'un gözyaşları içinde özür dilemesi ve vedası damga vururken, yepyeni bir haftaya bu akşam başlanacak. 

Son yedi kişi kalınan, artık kazanılacak o dört beyaz önlük için son haftalar. Yavaş yavaş herkesin bireysel olmaya doğru gittiği 15. Hafta MasterChef Türkiye 111. Bölüm kaptanlık yarışı 30 Kasım Pazartesi saat 20:00'de TV8'de. Yarışmanın yeni bölümünü canlı izlemek ve yayının hemen ardından tekrar izlemek için aşağıda bıraktığımız tıkla izle butonunu kullanabilirsiniz!

MASTERCHEF TÜRKİYE 30 KASIM PAZARTESİ ÖZETİ -111. BÖLÜM

Tv8 ekranlarında haftaiçi Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar geceleri yayınlanan, dünya çapında en iyi gastronoi programlarından biri olan Acun Medya'ya ait MasterChef Türkiyede son yediye gelindi. Yarışmaya dün akşam bir diskalifiyenin damga vurmasının ardından bu akşam 111. bölüm ile haftanın ilk kaptanlık yarışı yapılacak. 

Kaptanların belirlenmesi için yarışmacılar bu akşam profitorol yapacaklar. Çeşit çeşit profitorollerin yapılacağı gecede kaptan kim olacak? Profirollerin en ince ayrıntısına kadar eleştirilen yarışmacılar kaptanlık yarışının ardından haftanın avantaj oyununu oynayacaklar. Kaptanlar arasından avantaj oyununu kazanan kim olacak? 

30 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak MasterChef Türkiye 111. Bölüm izlemek için detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

30-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar