MasterChef Türkiye 112. Bölüm İzle (1 Aralık Salı)

MasterChef Türkiye 112. Bölüm İzle (1 Aralık Salı)
1 Aralık Salı akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye de Ödül 25.000 TL'lik ödül oyunu oynanacak. Ödül oyunu detayları MasterChef Türkiye 112. Bölüm İzle haberimizde!

Türkiye'nin gastronomi alanında en iyi yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye 112. Bölüm 1 Aralık Salı akşamı yayınlanacak. O halde şöyle geriye dönüp dün akşamda neler yaşanmış biraz bakalım.

Dün akşam yapılan MasterChef Türkiye 111. Bölümde, Yarışmacılar bireysel olarak profiterol yaparak yarıştı. En iyi profiterol tabağını Özgül şelere sundu. Mavi takımın kaptanı olma hakkını kazandı. Karşı takıma ise Eray'ı seçerek kırmızı takımın başına getirdi. Kaptanlar ilk olarak takımları belirledi. Özgül mavi takıma Barbaros, Emir ve Sefa'yı aldı. Kırmızı takım ise Serhat ve Ebru'yu alarak 4'e 3 iki takım oluşturuldu. Takımların belirlenmesinin hemen ardından kaptanlar avantaj oyunu oynadılar. Özgül ve Eray Mehmet Şefin yaptığı tabağın birebir aynısını takım arkadaşlarının yönergesi ile aynı tabağı çıkarttı. Açık ara ile Eray'ın tabağı beğenildi ve Perşembe akşamı yapılacak ilk dokunulmazlık oyunu menüsünü kırmızı takımın kaptanı olan Eray belirleyecek.

Dün akşam 15. haftanın ilk kaptanını seçen ve ardından avantaj oyunu oynayan yarışmanın detaylarını MasterChef Türkiye 112. Bölüm İzle haberimizden bulabilir, son bölümü canlı izleyeblirsiniz.

MASTERCHEF TÜRKİYE 112.BÖLÜM İZLE ÖZETİ - 1 ARALIK SALI

Türk televizyonlarının en çok izlenen lezzet yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye 112. bölümde haftanın ödül oyunu oynanacak. Son haftalara yaklaşıldıkça artık menülerinde zorluk deresi gitgide artıyor. Yapılan ödül oyununda yarışmayı kimin kazanacağı merak edilirken gecenin menüsü Ciğer. Arnavutciğeri yapacak yarışmacılar aşamalı olarak ödül oyununa devam edecekler.

Yedi kişi girdikleri  ödül oyununda önce iki kişi elenecek. Ardından yeni bir tabakla iki kişi daha elenecek. Hemen ardından son üç arasında birinci seçilecek ve 25.000 tl ödüle sahip olacak. Geçtiğimiz hafta ödülün sahibi Özgül olmuştu. Dün akşam yarışmada elini sakatlayan Barbaros da eline atılan dört dikişin ardından bugün yarışmada yerini alacak.

Siz de MasterChef Türkiye 112. Bölümü izlemek, canlı takipçisi olmak için 1 Aralık Salı yayınlanacak yeni bölüm hakkında detaylara ulaşmak için haberimizi takipte kalın.  

   

01-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar