MasterChef Türkiye 93. Bölüm İzle!

MasterChef Türkiye 93. Bölüm İzle!
MasterChef Türkiye 93. Bölüm İzle; 5 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye'de gerçekleşecek dokunulmazlık oyunu oynanacak. Haftanın ilk dokunulmazlığı kimin olacak?

MasterChef  Türkiye 93. Bölüm İzle! İzleyici kitlesinin gözbebeği olan, ekralarımıza türk mutfağından dünya mutfağına, yöresel lezzetler ile beraber güncel tarifleri de deneyerek renk katan yarışmada bu gün kaptanlık yarışı yapılacak. Dün akşam yarışmaya vedda eden Kıbrıslı yarışmacı Tanya'nın ardından ne kadar göz yaşı dökülsede geride kalan yarışmacılar kendi birincilikleri için yarışmak zorundalar. 

Haftanın kontrolünü sağlayacak kaptanlık mücadelesinin ardından dokunulmazlık oyunu yapılacak. Üstelik dokunulmazlık formatı değişti. MasterChef Türkiye 93. bölümünü tek parça vefull HD kalitesiyle bu sayfada yer alan bağlantı üzerinden MasterChef Türkiye 93. bölümü izleyebilirsiniz. Yeni bölümü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

MASTERCHEF TÜRKİYEDE 25.000 TL KİMİN OLDU?

Geçen bölümde büyük ve ilk ödül oyunu yaşandı. Şefler Kırmızı ve Mavi takımlara başlangıç, ana yemek ve tatlı olmak üzere üç tabak hazırlamalarını istedi. Takımlar ilk olarak üçer tabaktan oluşan üçer menü çıkardı. Başlangıç tabağını kırmızı, ana yemeği mavi takım ve tatlı tabağını yine kırmızı takım kazanarak çoklu şeçim ile ödül için kendi aralarında yarışmaya başladılar. 

Bu kez kırmızı takım aralarında balık ve baharatlardan oluşan tabakları sunumu hazırladı. Ardından kırmızı takımdan iki tabak son iki ye kaldı. Uğur ve Barbaros arasındaki iki iddialı tabaktan Uğur'un tabağıbirinciliği alarak büük ödül olan 25.000 TL'nin sahibi oldu. 

MASTERCHEF TÜRKİYE 93. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

MasterChef Türkiye 93. Bölüm İzle! 5 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan MasterChef Türkiyede, bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlık formatının değiştini dile getiren şefler, artık dokunulmazlıkta tek bir isim söylenmeyeceğini bölüm sonunda ortak oy kullanımı ile tek bir aday çıkacağını söylüyor. Bu akşam yapılacak menü bir İrlanda yemeği. Üstelik menü Kırmızı takım kaptanı Serhat tarafından oluşturuldu. 

Bu durum Kırmızı takım için bir ayrıcalık oluşturacak mı? MEnüyü kendileri oluşturmalarına rağmen aksilik yaşayacklar mı? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de TV8'De

Sizde Ful HD kalitesinde yayınlanan MasterChef Türkiye 93. Bölüm İzlemek için haberimizindeki canlı izle linkini kullanabilirsiniz. 

05-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar