MasterChef Türkiye'de Elenen Yarışmacı Belli Oldu! Finale Kimler yakın?

MasterChef Türkiye'de Elenen Yarışmacı Belli Oldu! Finale Kimler yakın?
Tv 8 ekranlarında heyecanla ve merakla izlenen MasterChef Türkiye'de son haftalara girildi. Son üç adayın kaldığı programda son hafta da kim elendi? İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve her bölümü heyecan ve gerilim dolu dakikalara sahne olan yemek yarışmaprogramı MasterChef Türkiye'de son haftalara girildi. Yarışmada en son elenen Batuhan'ın ardından bu hafta kimin eleneceği ve son üçe kimin kalacağı merakla bekleniyordu. Son dörde kalan Ekin, Alican, Cemre ve Güzin dörtlüsü heyecan içinde son haftalara girerken elenmemek için ellerinden geleni yapmaya başladılar. Son haftakarda jüri üyelerinin puanlama usulü eleme tekniği yarışmacıları tek başlarına bıralırken yarışmacıular da elenmemek için tüm marifetlerini sergilemeye başladılar. Finale giderken yapılan yemeklerin hem teknik zorluğu hem de yemeklerde aranan kriterler artmaya başladı. Cuma akşamı yapılan ve üç yarışmacının eleme potasında olduğu ve elenmemek için yarıştığı programda elenen izim ve son üçe kalan isimler belli oldu.

MasterChef Türkiye'de Kim Elendi?

Yemek yarışma programı MasterChef Türkiye'de Cuma akşamıeleme heyecanı yaşandı. Eleme potasına giden son dört yarışmacıdan üçü olan Ekin, Alican ve Güzin elenmemek ve son üçe kalmak için ellerinden geleni yaptılar. Üç oyun sonunda en düşük puanı alacak olanın eleneceği yarışma sonunda Güzin en yüksek puanı alarak eleme potasından birinci çıkarak son üçe kalmayı garantiledi. Alican ve Ekin ikilisi arasında ise 42 puanla en düşük puanı alan yarışmanın favori isimlerinden Ekin yarışmaya veda eden isim oldu ve yarışmada dördüncü oldu. 

MasterChef Türkiye'de Son Üç Kim?

Tv 8'in başarılı yarışma programı MasterChef Türkiye'de son haftaya girildi. 18 yarışmacıyla başlayan ve her hafta bir yarışmacının elendiği ve son dörde girilen haftada yarışmaya veda eden ekin'in ardından son üç belli oldu. Uzun bir mücadelenin ardından son üçe kalan Cemre, Alican ve Güzin üçlüsü ise yarışmada birinci olmak için son şanslarını kullanacaklar. Artık birincinin belli olmasına sayılı saatler kala yarışmada heyecan iyice arttı.

Cumartesi akşamı yarı final ve Pazar akşamı da canlı yayında final programının yapılacağı ve MasterChef Türkiye'nin şampiyonunun belli olacağı programa sayılı saatler kala tüm MasterChef Türkiye izleyicileri heyecanla sonucu beklemeye başladı. Cemre, Güzin ve Alican üçlüsünden birinin MasterChef olacağı programda ise heyecan tavan yapacak gibi görünüyor. 

28-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar