Deniz Çakır'dan çok özel açıklamalar: Hülya Avşar bana çok iyi geliyor

Deniz Çakır'dan çok özel açıklamalar: Hülya Avşar bana çok iyi geliyor
Ünlü oyuncu Deniz Çakır katıldığı programda çok özel açıklamalarda bulundu. Çakır, Masumiyet dizisindeki partneri Hülya Avşar için bakın neler söyledi?

Masumiyet dizisindeki rolü ve hakkında çıkan dedikodularla sık sık gündeme gelen Deniz Çakır çok özel açıklamalar yaptı. Jülide Ateş'in Gain'de yayınlanan programına konuk olan Deniz Çakır işleri, özel hayatı ve planları hakkında konuştu. Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar'la birlikte başrolde yer aldığı Masumiyet dizisi için de konuşan Çakır, hakkındaki iddiaları cevapladı. Hülya Avşar ile ilgili görüşleri sorulan Deniz Çakır, "Hülya Avşar bana çok iyi geliyor" ifadelerini kullandı.

Deniz Çakır karavan haberlerine ne dedi?

Fox Tv'de yayınlanan Masumiyet dizisi 3 başarılı ismi bir araya getirmişti. Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Masumiyet setinden Deniz Çakır'la ilgili magazin haberleri de sık sık gelmeye başlamıştı. Jülide Ateş Deniz Çakır'a, "Deniz Çakır’ın egosu karavana sığmadı mı?" sorusunu yöneltti. Çakır, "Öylesine saçma ki ben buna ne diyeyim yani? Covid döneminde karavan ihtiyaç, bu konuda yapımcım beni asla mağdur edecek biri değil. Yani keşke haber eğlenceli olsaydı Hülya Avşar’ın karavanını bassaydım, yazdıkları haberde mizah çıkarmaya çalışsam, eğlenilecek bir taraf yok, çok vasat bir haber! Buradan beni acıtmak istiyorlarsa bunlardan incinmiyorum ben! Kötü oynadı de, benim için daha makul! Emekçinin ve setçinin yanında birisiyim" cevabını verdi.

Deniz Çakır: Hülya Hanım iyikilerimden biri

Gold Film imzalı Masumiyet dizisinin iki başarılı ismi Deniz Çakır ve Hülya Avşar arasında bir rekabet mi olduğu gündeme gelen konular arasındaydı. Deniz Çakır Hülya Avşar’dan neler öğrendi? Sorusunu cevaplayan Çakır oldukça olumlu cümleler kurdu. Deniz Çakır, Hülya Avşar için, "Bana çok iyi geliyor Hülya Hanım. Enerjisiyle, boş ver diyen öğretisiyle… Seni bilen biliyor, yürü yoluna bak, bitanesin dediğinde… Yaşanmışlık olarak benden bir tık büyük kadınlarla sohbet etmeyi, hayatımda onların bana el vermeleri yol göstermeleri için alan vermeyi çok severim. Arada bir dertleştiğimde bana çok iyi geliyor. Derya Alabora, Zuhal Olcay da benim için öyledir. Hülya Hanım iyikilerimden biri. Ben gamlı baykuşum, o hoyrat ve neşeli enerjisiyle bana çok çok iyi geliyor" ifadelerini kullandı.

Çoğunlukla çok zalimler!

Deniz Çakır uzun süredir magazin gündeminde olumsuz haberlerle anılıyor. Magazin gazetecilerinin bu tutumu Deniz Çakır'a soruldu. Jülide Ateş, "Magazin gazetecilerinin Deniz Çakır’la alıp veremediği ne var?" sorusunu sordu. Deniz Çakır şunları söyledi; "Çoğunlukla çok zalimler! Kadın olduğum için ve muhalif olduğum için daha çok zalimler! Ben o sahtekar şapkayı sevmiyorum! Ben hiçbir zaman rakımı masanın altına koymayacağım, üzgünüm! Söyleyece bir şeyim olmadığında zevzeklik yapmak istemiyorum magazin basınına. Sırf kameralar karşısında onları eğleyip iyi insanı oynayamam, ben zaten iyiyim bu kadarı bana yetiyor. Miş gibi yapmak sahtekarlık. Sahtekarları kahraman gibi yapmaya devam etmek istiyorlarsa öyle yapsınlar ama ben sahtekar olmaktansa yazdıkları gibi olmayı tercih ederim!"

Deniz Çakır anne olmak istiyor

Deniz Çakır özel hayatıyla ilgili soruları da cevapladı. Anne olmak isteyip istemediği sorulan Deniz Çakır, net bir şekilde anne olmak istediğini belirtti. Deniz Çakır, "Dediğin gibi çocuklar çok kıymetli, hayvanlar çok kıymetli, gençler çok kıymetli. Bir kediyi severken biraz annelik duygusuyla sevebiliyor olabilirim artık. İsterim bir çocuğum olsun. Net olarak evet sorduğun soruya cevabım. İyi bir oyuncu muyum bilmiyorum, iyi bir insan olmaya çalışıyorum, iyi bir anne olacağımı biliyorum. İnandığım biriyle karşılaştığımda çok ertelemeyi düşünmüyorum bu sefer" açıklamasında bulundu.

14-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar