Masumlar Apartmanı 2. Bölüm İzle!

Masumlar Apartmanı 2. Bölüm İzle!
Masumlar Apartmanı 2. Bölüm İzle; 22 Eylül Salı 2. Yeni bölümüyle ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinin 2. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Masumlar Apartmanı 2. Bölüm İzle; Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı 2. Bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Henüz yeni başlayan ve gerçek bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanan sezonun en iddialı yapımlarından Masumlar apartmanı yayınlandığı ilk bölümde seyirciden tam not alarak ekran serüvenine başlamıştı. Dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanırken temizlik konusunda aşırı titiz kız kardeşlerin hayatı hem kendilerine hem de yakınlarına zindan etmesi ele alınıyor. Dizinin ilk bölümü çok konuşulurken 2. Yeni bölümü ise bakalım seyirci tarafından nasıl değerlendirilecek?

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan ve henüz geçtiğimiz hafta ilk bölümü ekrana gelen Masumlar Apartmanı sezonun en ilginç ve iddialı yapımlarından biri. İki kız kardeşin temizlik hastalığı ve bunun hem kendilerine hem de yakınlarına verdiği zararların anlatıldığı dizi de Han ve kız kardeşleri bir apartmanda yaşamaktadırlar. Kız kardeşler aşırı temizlik hastasıdır ve tüm çöplerini apartmanda en üst katta bir odada tutmaktadırlar. Apartman çok kötü kokarken kiracıların şikayeti ise kız kardeşlerden Safiye tarafından hiç dikkate alınmaz.

Masumlar Apartmanı 2. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Masumlar apartmanında işler yavaş yavaş karışmaya başlıyor. Han’ın İnci’nin peşinden gidip gitmeyeceği bilinmezken Safiye ve Gülben evde aynı şekilde yaşamaya devam etmektedirler. Han ise ailesini yüz üstü bırakıp gitme konusunda kararsızdır. Han’ın babası ise oğluna bu evden gitmesini ve hayatını kurtarmasını söyler. Bu sırada şaşırtıcı bir gelişme yaşanır ve İnci Han’ın da yaşadığı eve taşınır. Ancak bu taşınma tam anlamıyla apartmana bomba gibi düşer. İnci’nin gelişi tüm apartmanda hissedilirken bu durumdan en çok etkilenenler Han, ablası Safiye ve kız kardeşi Gülben olacaktır. İnci Safiye ve Gülben’in hayatlarına yavaş yavaş dokunurken bu dokunmalar da yavaş yavaş etkisini göstermeye başlayacaktır. Peki Han bu durumda ne yapacaktır? Han ve İnci’nin ilişkileri İnci’nin apartmana taşınmasıyla nasıl değişecektir. Safiye İnci’nin gelişinden hiç hoşlanamamıştır peki bu durumda ne yapacaktır? İnci Safiye ve Gülben’in hayatlarına dokunmaya başlamıştır. Peki Safiye ve Gülben’in hayatı değişecek midir? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek Masumlar Apartmanı’nın 2. Bölümünde cevap buluyor.

Masumlar Apartmanı Dizisinin 2. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

22-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar