Masumlar Apartmanı 42. Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı 42. Bölüm İzle
Masumlar Apartmanı 42. Bölüm İzle; 12 Ekim Salı akşamı 42. bölümüyle ekrana gelen Masumlar Apartmanı’nın yayınlanan 42. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Masumlar Apartmanı 42. Bölüm İzle; Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun, Tansel Öncel, Metin Coşkun ve Esra Ruşan’ın rol aldığı Masumlar Apartmanı bu akşam 42. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezonda devam eden Masumlar Apartmanı OGM Pictures tarafından hazırlanan dizi ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanmıştır. Geçen sezon Salı akşamlarının en çok seyredilen yapımı olan dizi bu sezona da hızlı başladı. Fakat her bölüm reytingi düşüşe geçen dizinin yine de büyük bir kitlesi bulunuyor ve dizi heyecanla ve merakla seyrediliyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamları seyirciyle buluşan Masumlar Apartmanı’nın yayınlanan 42. Bölümü bu akşam ekranlara geliyor.

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve her bölümü heyecan ve merakla izlenen gerilim ve dram dizisi Masumlar Apartmanı bu sezon düşen reytingine rağmen seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Han eve dönmüştür ve tüm aile bu durumdan büyük mutluluk duymaktadır. Öbür taraftan Gülben ile Esat’ın evlilik kararıyla evde büyük bir telaş ve heyecan başlar. Bu arada Safiye ise eve yabancıların girecek olmasıyla büyük bir tedirginlik yaşamaktadır. Masumlar Apartmanı bu akşam ekrana gelecek 42. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

Masumlar Apartmanı 42. Bölümde Neler Yaşanacak?

OGM Pictures tarafından Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından TRT 1 için uyarlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekranlara gelen Masumlar Apartmanı Salı akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Dizinin ilk sezonuna göre daha az seyirciye hitap ettiği ikinci sezonda da yine hikaye dram ve gerilim üzerine kurulmuş durumda. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 42. Bölümüne ise kız isteme sahneleri damga vuracak. Gülben Esat’la evlenecektir ve kız isteme merasimi yapılmıştır. Gülben bu durum karşısında hem utanç hem de ümitsizlik duymaktadır. Onun yanında ise Safiye vardır ve kardeşini teselli etmeye ve ona moral vermeye çalışır. Safiye öbür taraftan da Naci’nin geri dönüşü için sevinmektedir. Öbür taraftan eve dönen Han kendi yasını unutup ailesini toparlamaya çalışmaktadır ancak Safiye’ye gelen bir haberle sarsılır. Rüya ise Han hakkında yeni bilgiler edinmektedir. Masumlar Apartmanı bu akşam yayınlanacak 42. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

12-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar