Masumlar Apartmanı'nın Naci'sinin yeni projesi belli oldu!

Masumlar Apartmanı'nın Naci'sinin yeni projesi belli oldu!
Masumlar Apartmanı'nın Naci'sinin yeni projesi belli oldu! Tansel Öngel yeni projesi belli. Tansel Öngel kimdir? Masumlar Apartmanı izle.

Trt1 ekranlarının Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları arasında yer alan Tansel Öngel'in yeni projesi belli oldu. Masumlar Apartmanı'nın Naci'sinin yeni projesi belli oldu! Masumlar Apartmanı Naci kimdir? Tansel Öngel kimdir? Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrıldı mı? Tansel Öngel yeni rolü. Masumlar Apartmanı yeni bölüm izle.

Masumlar Apartmanı'nın Naci'sinin yeni projesi belli oldu!

TRT 1 ekranlarının sevilen başarılı dizisi Masumlar Apartmanı'nın Naci karakterine hayat veren Tansel Öngel, tecrübeli oyunculuğu ile izleyen herkesi kendine hayran bırakmıştı. Safiye ile olan aşkını ve ona söylediği şiirleri ile tanıdığımız Naci karakteri, geçtiğimiz hafta diziden ayrılmıştı. Safiye ile Naci aşkının sona ermesinin ardından Tansel Öngel'in hangi proje ile ekranlara geleceği merak konusu oldu. Alınan bilgilere göre Tansel Öngel, yeniden ekranlarda olacak. Peki Tansel Öngel'in yeni projesi ne? İşte tüm detaylar..

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Mavera, Ramazan ayı boyunca ekranlarda olmayı planlıyor. Tansel Öngel ise yeni dizi Mavera oyuncu kadrosunda yer alacak. Peki Mavera konusu ne?

Mavera konusu ne?

Trt1 ekranlarının yeni projesi Mavera, Hace Ahmet Yesevi'nin destansı hikayesini anlatacaktır. Yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu Mavera, Ramazan ayı boyunca her gün saat 23:45'de Trt1 ekranlarında yayınlanacak. Yusuf Hemedanı tarafından Bağdat'a gönderilen Hace Ahmet Yesevi'nin verdiği mücadele anlatılmaktadır.

Masumlar Apartmanı'ndan ayrıldıktan sonra imaj değişikliği yapan Tansel Öngel'in dizide hangi karaktere hayat vereceği merak konusu oldu. Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel, Mavera dizisinde başrol olarak yer alırken, Mahmud karakterine hayat vereceği öğrenildi. Mavera dizisi Ramazan ayı boyunca her gün 23:45'de Trt 1 kanlında seyircisi ile buluşacak. 

Tansel Öngel kimdir?

24 Eylül 1976 yılında dünyaya gelen Tansel Öngel, Kilis doğumludur. 2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde göreve başlamıştır. Dizi ve tiyatro oyuncusu Tansel Öngel, Muhteşem Yüzyıl, Benim İçin Üzülme, Geniş Aile, Elveda Derken, Kaybolan Yıllar, Avrupa Yakası, Yaz'ın Öyküsü, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı gibi oldukça başarılı dizilerde rol almıştır. Günümüzde ise TRT 1 kanalında yayınlanan Mavera dizisinde rol almaktadır.

09-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar