Ezgi Şenler’den Yalı Çapkını'ndaki Buçe Buse Kahraman’a destek

Ezgi Şenler’den Yalı Çapkını'ndaki Buçe Buse Kahraman’a destek
Fakat filmin kötü kadın karakteri İfakat kadar belki de daha fazla nefret edilen bir başka karakteri var.Ferit’in kız arkadaşı Pelin, Ferit’in  söylemiyle Pelo!

İzlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine can veren Buçe Buse Kahraman’a yapılanlar akıl almaz boyutlara ulaştı. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide Ferit ve Seyran fanları Buçe Buse Kahraman’ı rahat birakmıyor, taciz ediyor ve diziden ayrılmasını istiyorlar.

Ezgi Şenler’den Yalı Çapkını'ndaki Buçe Buse Kahraman’a destek

Pelin karakterini dizide görnek istemeyenler, diziden ayrılmasını isteyenler Kahraman’ın paylaşımlarının altına nefret dolu taciz mesajlarıyla dolduruyorlar. Oyuncu ve karakter karmaşasındaki fanların yaptığı yorumlar inanılmaz boyutlara ulaştı.

İfakat’tan sonra en sevilmeyen karakter Pelin

Cuma günlerine reyting rekorları kırarak ipotek koyan Yalı Çapkını’nın her karakterinin fanları bulunuyor. Fakat filmin kötü kadın karakteri İfakat kadar belki de daha fazla nefret edilen bir başka karakteri var. Buçe Buse Kahraman’ın canlandırdığı Ferit’in kız arkadaşı Pelin filmdeki Ferit’in  söylemiyle Pelo!

Annesinin devreye girmesi Pelin’e nefreti artırdı

Artık evlenmiş ve mutlu bir yuva kurmuş olan Ferit’ten ayrılmasını tam anlamıyla yakasından düşmesini isteyen fanlar Pelin’e karşı diş biliyorlar . Hele Ferit’in Pelo’yu yalıya getirmesi, Pelin’in annesi Zerrin’in devreye girmesiyle izleyiciler zıvanadan çıktı. Peloya olan nefret yavaş yavaş genç oyuncu Buçe Buse Kahraman’a yönemeye başladı. Bu konuyla ilgili güzel oyuncu "Bizler de duyguları olan insanlarız. Bazen çok acımasızca eleştiriliyor ve her şeyden önce karşıdaki insan işini yapıyor, bu da işin bir parçası. Onu karakterden ayırmak gerekiyor. Onu da körü körüne bağlanan insanların çoğu yapamıyor. Ama bizler aslında iyi insanlarız" sözleriyle kendini ifade etti.

Ezgi Şenler:”Aklınızı başınıza alın!”

Bu  kötü yorumlar karşısında Teşkilat dizi oyuncusu Ezgi Şenler’de dayanamadı ve şu yorumu paylaşmak durumunda kaldı. : “Gerçekten aklınızı başınıza alın artık ya! Yazıktır günahtır. Diziye yoracağınız kafayı başka şeylere de yorsanız keşke. Karakter o sadece. Kızcağız ne yazılıyorsa onu oynuyor ya hani. Karakter! Bugün çok sinirliyim!"

Senaristten senaryonun biraz daha yumuşatılmasını isteyenler, Pelin karakterinin filmden çıkarılmasını isteyenler, Pelin’,nde artık evlenmesi gerektiğini söyleyenler bir taraftan dizinin izlendiğini gösteriyor bir taraftan da film ve gerçek ayırdımına hala varılamadığını gösteriyor.

16-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar