Mehmet Günsür’ün başrolde yer aldığı Kanaga Dizisine büyük ödül!

Mehmet Günsür’ün başrolde yer aldığı Kanaga Dizisine büyük ödül!
. Babasının kendisine bıraktığı gizemli bir emanetin rehberliğinde yolculuğuna başlayan Mardin’in (Mehmet Günsür) öyküsünü anlatan Kanaga ne ödülü aldı, konusu nedir?

Son dönemlerin en başarılı oyuncularından Mehmet Günsür’ün başrolde yer aldığı ve Yüceil kardeşlerin hikâyesini yazdığı Kanaga Dizisine büyük ödül verildi. Yönetmenliğini Caterina Mongio ve Tolga H. Yüceil’in üstlendiği, ödül avcısı bağımsız web dizisi Kanaga bir ödül daha aldı. Babasının kendisine bıraktığı gizemli bir emanetin rehberliğinde yolculuğuna başlayan Mardin’in (Mehmet Günsür) öyküsünü anlatan Kanaga ne ödülü aldı, konusu nedir? Şimdi detaylar

Mehmet Günsür’ün başrolde yer aldığı Kanaga Dizisine büyük ödül!

Başrolünü Mehmet Günsür'ün oynadığı, ilginç hikayesi ve tarzıyla gündem oluşturan Kanaga dizisi ödüle doymuyor. Mehmet Günsür’ün hem başrolünü üstlendiği ve hem de Yüreil kardeşlerle hikâyesini yazdığı bağımsız web dizi Kanaga, Asia Web Awards tarafından iki ödül birden aldı.

1- En İyi Oyuncu Ödülü

Dünyaca ünlü birçok festivalden davet alarak ödülle dönmüştü Kanaga Web Dizisi. Son olarak sanat camiasında prestijli bir konuma sahip olan Asia Web Awards şirketince en iyi oyuncu (Mehmet Günsür) ve en iyi yapım tasarımı ödüllerine layık görüldü. Bilindiği gibi “Asia Web Awards” internet üzerinde yayınlanan film, dizi ve müziklerine ödüller veren bir kuruluştur.

2- En İyi Yapım Tasarım

Festivallerde gösterilen Kanaga dizisi bugüne kadar birçok ödül aldı. Berlin WebFest, Bilboa Seriesland, Sicilya WebFest festivallerinde yarıştı. Hiçbir festivalden eli boş dönmeyen Kanaga, bu festivallerden en iyi internet dizisi, en iyi senaryo, en iyi yönetmen, en iyi müzik ve en iyi yardımcı kadın oyuncu dallarında ödüller kazanarak ülkemize döndü. Canlitv platformu olarak ülkemizi festivallerde en iyi şekilde temsil eden Mehmet Günsür’ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kanaga’nın konusu nedir?

Mardin Tamay, annesi ölünce kendisine bırakılan bir emanetle tanışır. Babasının ölümüyle ilgili hiç bilmediği şeyleri öğrenen Mardin, bu sırrın peşine düşmeye karar verir. Babasının bıraktığı gizemli  emanetin rehberliğinde serüvenine başlayan Mardin, uğradığı her durakta esrarengiz bir dünyanın kapılarını aralar. Fiziksel olarak deneyimlediğimiz evrenin bilinmeyen boyutlarına ulaşan Mardin aslında kendisi için değil, tüm insanlık için yolculuğa çıkmıştır.

Mehmet Günsür’ün başrolünde oynadığı web dizisi KANAGA, 2015 yılında çekilmeye başlandı ve 4 Mart 2018'de Onedio'da yayınlandı. İzleyenleri değişik bir yolculuğa sürüklen ve esrarlı bir keşif olan Kanaga’nın hikayesine Günsür’ün eşi Caterina Mongio, Tolga H. Yüceil ve Kaan M. Yüceil imza attı. Akıllı telefonlarla büyüyen Z jenerasyonu için düşünülmüş yeni tür bir hikaye anlatıcılığı olan Kanaga: Macera biçiminde, çizgi roman DNA’sına sahip bir insanlık yolculuğudur. İnsanoğlu eliyle çevreye ve dünyaya verilen zarara dair söyleyecek çok şeyi olan hikaye, insanlığın kadim bilgileri üzerine kuruldu.

Mardin Tamay (Mehmet Günsür), dünyaca ünlü bir arkeolog olan ve 30 sene önce öldüğü sanılan babasını ararken kendisini ve güçlerini keşfeder. Gittiği her yerde, açıklanması güç olan, ezoterik ve büyülü yaşantıları gözlemlerken aslında kendisi ile ilgili bambaşka  gerçekleri keşfeder. İzleyiciler 38 yaşında bir Kuantum Fizikçisi olan Mardin Tamay’ın yaşam yolculuğunu takip ederken onun karşılaştığı insanüstü ve insan bilincinin sınırlarını aşan dünyayı keşfe çıkıyor. Hikaye, yok olmaya doğru giden yaşlı gezegenimizi bir nevi kurtarma çabası diyebiliriz. Bilr ilginç bilgi ile makalemizi tamamlayalım. Dizide Mehmet Günsür'e annesi Sibel Günsür de eşlik ediyor. Keyifli seyirler…

16-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar