Meltem Miraloğlu 80 Yaşındaki Amerikalı Eşinden Boşandı mı?

Meltem Miraloğlu 80 Yaşındaki Amerikalı Eşinden Boşandı mı?
Meltem Miraloğlu haberleri sosyal medya ve görsel medyanın gündeminden bir türlü düşmüyor. Oyuncunun evden kaçtığı ve boşandığı doğru mu? Cevap Meltem Miraloğlu'ndan geldi?

Son günlerde sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ve hemen her platformda konuşulan Meltem Miraloğlu konusunda herkes konuştu ancak konunun öznesi Meltem Miraloğlu ve Amerikalı eşi Patrick suskunlunu korudu. Kimileri Meltem Miraloğlu evden kaçtı dedi, kimileri kocasıyla evlilik sözleşmesi imzaladı dedi, kimileri aslında olaylar böyle değil çok mutlular dedi ama bir türlü konu tam olarak aydınlatılamadı. En çok konuşulan Meltem Miraloğlu’nun bir haftadır kayıp olduğu ise geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncunun ortaya çıkmasıyla son buldu. Ancak bu sefer de Meltem Miraloğlu ile Amerikalı 80 yaşındaki eşi Patrick’in boşandığı iddiaları gündemi meşgul etmeye başladı. Bu tartışmalar ta Amerikalara gitmiş ve tarafların kulağına ulaşmış olacak ki sonunda Meltem Miraloğlu’ndan bir açıklama geldi ve söylentiler ve iddialar son buldu. İşte detaylar!

Meltem Miraloğlu 80 Yaşındaki Amerikalı Eşinden Boşandı mı?

Bir zamanlar Hayat Devam Ediyor adlı dizide çocuk gelin olarak rol alan ve ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu bir süre önce Amerika’da yaşamaya başlamış ve burada birkaç ay önce Amerikalı 80 yaşındaki Patrick isimli biriyle evlenmişti. Ancak bu evlilik sosyal medyanın gündeminden bir türlü düşmedi. Meltem Miraloğlu’nun mutlu olmadığı yazıldı çizildi. Sonunda da geçtiğimiz günlerde Miraloğlu’nun evi terk ettiği haberleri gündemin ilk sıralarında yer aldı. Bir hafta ortalarda görünmeyen ve sosyal medyasını kullanmayan oyuncunun kayıp olduğu ve eşinden boşanarak Türkiye’ye döndüğü iddia edildi. Ancak bu iddialar Meltem Miraloğlu’nun yaptığı açıklamayla son buldu. Meltem Miraloğlu “kaçtığım haberleri doğru değil. Patrick ile aramız iyi” açıklamasını yaptı.

Miraloğlu Nerede?

Geçtiğimiz aylarda 80 yaşındaki Patrick’le evlenen ve Amerika’da yaşamaya başlayan oyuncu Meltem Miraloğlu sn haftalarda çıkan haberlerin ardından “kaçtığım haberleri doğru değil. Patrick ile aramız iyi” açıklamalarıyla bu haberlere son verdi. Ardından da oyuncu Amerika’da olduğunu ve bir süre daha Türkiye’ye dönmeyi düşünmediğini dile getirdi. Oyuncu “ücretsiz İngilizce kursuna gidiyorum. Yeni yeni öğrenmeye başladım. İş gelmesi durumunda Türkiye’ye dönebilirim ama şu an için dönmeyi düşünmüyorum” açıklamasını yaptı. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu geçtiğimiz günlerde arabada giderken Amerikalı eşine “beni seviyor musun” diye soru yöneltmiş ve ondan “kesinlikle” yanıtını almıştı. Yine oyuncunun son günlerde paylaştığı bir karikatür de fazlasıyla gündeme gelmişti. Karikatürde iki kişinin zor durumda olduğu ve alevlerle boğuştuğu çizilmiş ve oyuncu “cehenneme düştük” paylaşımı yapmış takipçileri de bunu “oyuncunun hayatı cehennem gibi” şeklinde yorumlamıştı.

05-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler