Meltem Miraloğlu'nun evliliğinde bomba gelişme!

Meltem Miraloğlu'nun evliliğinde bomba gelişme!
Amerika'da yaptığı evlilikle çok konuşulan Meltem Miraloğlu, yine evliliği ile ilgili bomba bir gelişmeyle gündemde. İşte Miraloğlu'nun evliliğindeki o gelişme!

Ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu geçen yıl 81 yaşındaki ABD'li Patrick ile evlenmiş ve bu evliliği herkesten gizlemişti. Patrick'le fotoğrafları basına sızınca evliliğini itiraf etmek zorunda kalan Miraloğlu'nun şimdi de boşandığı iddia edildi. Ünlü magazinci Onur Akay kaynaklarından aldığı bilgiye dayandırdığı açıklamasında Miraloğlu ile Patrick'in evliliğinin sonlandığını belirtti. Onur Akay, "Kaynaklarım boşanma belgelerini gözleri ile gördü ve bana bildirdi" şeklinde açıklama yaparak gündeme bomba bir iddia bıraktı.

Miraloğlu'nun kaçtığı iddia edilmişti

Meltem Miraloğlu ve 80 yaşındaki ABD'li Patrick'in evliliğini de kamuoyuna duyuran Akay daha önce de Miraloğlu'nun Patrick'ten kaçtığını da iddia etmişti. Miraloğlu ise "Kaçtığım haberleri doğru değil. Patrick ile aramız iyi" cevabını vermişti. Onur Akay Miraloğlu kaçtı iddiasını Çocuk Gelin Kaçak Gelin Oldu başlıklı bir yazıyla gündeme getirmişti. Akay söz konusu yazısında, Miroğlu'nun eşi Patrick'e yalan söylerek ortadan kaybolduğunu ve Patrick'in yakın arkadaşlarına durumu üzgün bir şekilde anlattığını söylemişti. 33 yaşındaki Miraloğlu ise bu iddiayı yalanlamıştı.

Evliliği çok konuşulmuştu

Ünlü magazinci Onur Akay yine Miraloğlu ile ilgili bomba bir haber yaptı. Akay bu kez Patrick ve Miraloğlu'nun resmi olarak boşandığını duyurdu. Hayat Devam Ediyor dizisinde 'Çocuk Gelin' rolüyle tüm Türkiye'yi ağlatan Miraloğlu kendinden 48 yaş büyük Patrick'le evlenmesi yadırganmış ve çok konuşulmuştu. Bu evlilik haberinin ardından Miraloğlu ile ilgili çeşitli iddialar ortya atılmıştı. Miraloğlu'nun para için böyle bir evlilik yaptığı şeklinde söylentiler hala devam ediyordu. Onur Akay'ın bugün gündeme taşıdığı iddia doğru ise çok konuşulan bu evlilik son buldu.

Meltem Miraloğlu kimdir?

Hayat Devam Ediyor dizisinde 'Çocuk Gelin' rolüyle tanınan Meltem Miraloğlu, 13 Ocak 1987 Diyarbakır doğumlu. Aslen Mardin'li olan Miraloğlu küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa ilgi duydu. Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi'ni bitiren Miraloğlu, "Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi"nde ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Miraloğlu, Hayat Devam Ediyor dizindeki rolü ile tanınmış ve oyunculuk kariyerinin zirvesine çıkmıştı. Miraloğlu son olarak Adını Kalbime Yazdım dizisinde ise Dicle karakteriyle ekrana gelmişti.

19-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler