Menajerimi Ara 1. Bölüm İzle!

Menajerimi Ara 1. Bölüm İzle!
Menajerimi Ara 1. Bölüm İzle; 25 Ağustos Salı akşamı 1. Bölümüyle ekrana gelen Menajerimi Ara Dizisinin 1. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 1. Bölüm İzle; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi üst düzey oyuncuların yer aldığı Menajerimi Ara dizisi ilk bölümüyle Salı Akşamı saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Uzun bir süredir merakla beklenen ve sezonun en iddialı yapımlarından biri olması beklenen Menajerimi Ara aynı zamanda üst düzey oyuncu kadrosu ve her bölüm dizide rol alacak olan ünlü isimlerle kendinden oldukça söz ettirdi. Merakla beklenen dizi aynı zamanda yeni sezonun da artık başladığının göstergesi olacak. Seyircinin heyecanla beklediği dizi Menajerimi Ara 1. Bölümüyle Salı akşamı seyirciye merhaba diyor. Diziyi seyretmek isteyenler için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara Dizisi Konusu!

Ünlüler dünyasına farklı bir gözle bakmaya hazırlanan ve bu dünyanın içinde yaşananları seyirciye aktaracak olan Menajerini Ara dizisi dünyada yüksek izlenirliğine sahip Call My Agent adlı diziden Ay Yapım tarafından uyarlanmış durumda. Oyuncular ve menajerlerinin dünyasını tüm çıplaklığıyla anlatacak dizinin ilk bölümünü tek parça izlemek için tıklayınız!

Menajerimi Ara 1. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv’de yeni sezonun açılışının yapılacağı Menajerimi Ara dizisi Ay yapım tarafından hazırlanıyor. Dizi seyirci tarafından uzun süredir heyecanla ve merakla bekleniyor. Dizinin ilk bölümünde hayallerinin peşinde koşan ve Ego Ajansın sahibi Kıraç Özdal’ın herkesten gizledi kızı olan Dicle sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu sektörde tutunmak için İstanbul’a gelir ve aslında hiç sevmediği babasından iş ister. Dicle büyük bir hevesle girmek istediği sektörün aslında çok zor ve herkesin birbirinin kuyusunu kazdığı bir yer olacağını kısa sürede öğrenecektir. Dicle hiç beklemediği bir anda karşısına gelen fırsatı değerlendirmeye karar verir ve Feris’in kendisine yaptığı iş teklifini kabul eder. Kıraç’ın ajansında çalışan Feris’in Dicle’yi işe alması karşısında Dicle’nin babası Kıraç’ın tepkisi ne olacaktır? Dicle kırgın olduğu babasıyla barışacak mıdır? Herkesin birbirinin kuyusunu kazdığı sektörde Dicle tutunabilecek midir? Öbür taraftan ajansın en önemli oyuncularından olan Tuba Büyüküstün yurt dışından bir film teklifi almıştır. Bütün ajans bununla çalkalanırken Feris’in yeni asistanı Dicle ise hayatını değiştirecek olan yeni star Barış’la tanışacaktır. Dicle bu dünyada tutunabilecek midir ve Barış’la aralarında neler yaşanacaktır? Dicle’nin babası Kıraç tüm bu olanlara ne diyecektir? Yeni dizi Menajerini Ara’nın ilk bölümünde yaşanacak bu ve benzeri daha pek çok sorunun cevabı bu akşam dizinin ilk bölümünde ekrana gelecek.

Menajerimi Ara Dizisinin 1. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

25-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar