Menajerimi Ara 11. bölüm izle

Menajerimi Ara 11. bölüm izle
Menajerimi Ara 11. bölüm izle; Star TV'den ekrana gelen Menajerimi Ara, 1 Kasım Pazar akşamı yeni bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölümü tek parça olarak izleyin.

Menajerimi Ara 11. bölüm izle; Ay Yapım imzalı Menajerim Ara, 1 Kasım Pazar akşamı yeni bölüm ekrana geliyor. Star TV tarafından izleyiciye ulaştırılan dizinin son bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izlemek mümkün. Bir menajerlik ajansında yaşanan koşuşturmacaları ekrana taşıyan Menajerimi Ara dizisi fazlasıyla beğenildi. Dizinin yeni bölümünü merak eden izleyiciler "Menajerimi Ara 11. bölüm izle" gibi aramalar yapıyorlar. Menajerimi Ara dizisinin 11. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Menajerimi Ara 11. bölüm izle

Dicle ve Kıraç arasındaki buzlar giderek erimeye ve baba kız birbirlerini daha iyi anlamaya başlarlar. Dicle, büyük bir ikilem ile karşı karşıya kalır. Beren, Dicle'ye şantaj yapar. Kimliğini gizleyerek Dicle'den Buse Kayadağlı'yı Peri Masalım dizisinden kovdurmasını ister. Aksi halde Kıraç'ın kızı olduğunu herkese söyleyecektir. Önünde iki yol vardır biri işten kovulmasına sebep olurken diğeri babasına zarar verecektir. Bu nedenle ne yapacağın bilmez bir halde kalakalır. Jülide ile Çınar arasındaki çekim devam etmektedir. Barış ise Dicle'ye aşık olduğundan emin olur. Dicle ile Emir arasında yaşanan yakınlaşma nedeniyle rahatsızlık duyar ve aralarında bir şey olup olmadığından emin olmak ister. Emir ve Barış arasındaki büyük bir kavga yaşanır. Bu kavganın ardından Dicle de Barış'ın kendisine aşık olduğundan emin olur. Menajerimi Ara dizisinin 11. bölümü bu akşam saat 20:00'da Star TV'den ekrana gelecek.

Menajerimi Ara 10. bölüm özeti

Dicle ile ilgili gerçeklerin gizli kalması Dicle'yi fazlasıyla zor durumda bırakmıştır. Bu sır yüzünden Dicle zor durumda kalınca gerçekleri açıklamaya karar verir. Ve böylece herkes Dicle ile ilgili gerçekleri öğrenir. Kıraç, Beren ile ilgili bir karar alır ve bu durum ajansın dengelerinin değişmesine sebep olur. EGO'daki köstebek sorunu devam etmektedir. Ajanstan bir bilgi daha sızınca herkes homurdanmaya başlar. Kıraç, oyuncusu Buse'yi Peri Masalım dizisine sokabilmek için tüm sınırları zorlar. Jülide ve Çınar bir randevuya çıkacaklardır ancak beklenmedik bir sürpriz baş gösterir. Beren'in söylediği yalanlar sonucunda birbirlerinden kopan Dicle ve Barış her şeyi aşmışken şimdi de Emir yüzünden Barış'ın aklı iyice karışır. 

01-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar