Menajerimi Ara 14. bölüm izle

Menajerimi Ara 14. bölüm izle
Menajerimi Ara 14. bölüm izle; Menajerimi Ara bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek bu sayfada mümkün.

Menajerimi Ara 14. bölüm izle; Star TV'den ekrana gelen ve Ay Yapım imzası taşıyan Menajerimi Ara dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Büyük merak içerisindeki izleyiciler yeni bölüm için saatleri sayıyor ve yeni bölümü izleyebilecekleri bir internet adresi arıyorlar. Bu sayfa üzerinden yeni bölümü izleyebilmek mümkün. Menajerimi Ara 14. bölüm tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Menajerimi Ara 14. bölüm izle

Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl, Gamze Karaduman, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Yaprak Medine, Buse Sinem İren, Duygu Şen, İdeal Beran Kotan bulunuyor. Fransız komedi ve dram dizisi Dix Pour Cent'ten uyarlanan Menajerimi Ara dizisi oyuncu menajerlerinin dünyasını ekrana taşıyor. İzleyiciler için farklı ve bir o kadar ilgi çekici konusu olan Menajerimi Ara, Pazar akşamları saat 20:00'da Ay Yapım imzasıyla Star TV'den ekrana geliyor. Birbirinden önemli isimleri izlediğimiz dizi bu akşam 14. bölümüyle ekranda olacak. Yeni bölümün başlamasına saatler kala pek çok izleyici "Menajerimi Ara 14. bölüm izle" gibi aramalarla yeni bölümü full HD ve tek parça seçenekleriyle izlemenin arayışı içerisindeler. Bu sayfada Menajerimi Ara dizisinin 14. bölümünü izlemek mümkün. Yeni bölümü izlemek için tek yapmanız gereken sayfadaki bağlantıya tıklamak.

Menajerimi Ara 14. bölüm özeti

Ajansta sular bir an olsun durulmaz. Dicle'nin kovulması büyük yankı uyandırırken Beren, Berlin Ajans'a geçerek herkesi şaşırtır. Dicle'ye fazlasıyla alışan Feris için yeni asistanıyla krizleri halletmek büyük zorluk olarak görünür. Bir ton sorunla mücadele ederken Ozan Dolunay'ın bir problemi her şeyi adeta bir düğüm haline getirir. Peri Masalı dizisinin genç hayranları ise beklenmedik bir şekilde ajansı basınca zor durumda kalan Çınar kendine has bir yolla sorunu çözmeye çalışır. Emir ve Barış ise Dicle'ye işini geri kazandırabilmek için büyük çaba sarf ederler. Dicle, Barış ile ilgili bir gerçeği öğrenince fazlasıyla etkilenir. Serkan, Ego Ajans'tan bir oyuncuyu daha kendi tarafına çekmeye çalışırken Kıraç bunu fark ederek hemen harekete geçer. Serkan, Dicle ile ilgili planları büyük bir soru işaretidir.

29-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar