Menajerimi Ara 23. Bölüm İzle

Menajerimi Ara 23. Bölüm İzle
Menajerimi Ara 23. Bölüm İzle; 31 Ocak Pazar akşamı 23. Bölümüyle ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin yayınlanan 23. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 23. Bölüm İzle; Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun rol aldı Menajerimi Ara bu akşam 23. Bölümüyle saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Sezonun en çok merak edilen ve sosyal medyada en çok takip edilen yapımlarından olan Menajerimi Ara özellikle her hafta aldığı ve ünlü isimlerden oluşan konuk oyuncularıyla seyircinin dikkatini çekmeye çalışıyor. Reytinglerde aradığını pek bulamayan ancak buna karşın sosyal medya da oldukça etkili olan dizide her hafta ünlülerin menajerlerinin yaşadıkları zorluklar ve bu sektörün perde arkası seyircinin huzuruna getiriliyor. Bu akşam Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Gökçe Bahadır ve Oral Özer gibi birbirinden ünlü isimlerin konuk olarak katılacağı Menajerimi Ara saat 20.00^da ekranlara geliyor.

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarında her hafta Pazar akşamları ekrana gelen ve seyircinin ilgiyle takip etti yapımlardan biri olan Menajerimi Ara yayınlanan son bölümde yine heyecanlı anlara sahne oldu. Dicle ve Barış arasındaki aşkın her geçen an daha da ilerlemesiyle birlikte Barış’ın başına hiç beklenmedik terslikler gelmeye başlar. Bunun bir rastlantı olmadığı ise Barış’ın bir sahnesinin çekimi sırasında fark edilir. Barış kim olduğu bilinmeyen biri tarafından öldürülmek istenmektedir. Ancak Dicle son anda Barış’ın hayatını kurtarır. Ancak yaşanılanlar bununla sınırla kalmaz ve bu sefer başı dertte olan Dicle’dir.

Menajerimi Ara 23. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv’nin başarılı yapımlarından Menajerimi Ara bu akşam hızlı ve heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Diziye konuk olarak katılan birbirinden ünlü isimler Gülben Ergen, Serdar Ortaç ve Gökçe Bahadır’ın hayatlarını kolaylaştırmak ve işlerini takip etmek için canla başla çalışan Ego Ajans menajerleri çok zorlu bir programla karşı karşıyadırlar. Özellikle yeni şarkısını çıkaracak olan Gülben Ergen’in inanılmaz sıkışık ve zor gününü planlamak ve işlerin karışmasını önlemek için çalışan Dicle ve diğer asistanlar çok zorlu bir sınavla karşı karşıyadırlar. Bu arada Çınar Gökçe bahadır’ın yeni projesiyle ilgili çalışırken zor anlar yaşar ve Ego Ajansı çok zor durumda bırakır. Yine Çınar’ın öğrenecekleri ise ajansta herkesi çok şaşırtacaktır. Bu arada serhat ve Feris arasında yaşananlar Feris’i zor bir karar vermekle burun buruna getirir. Kıraç ise Serhat’ın bir açığını aramakla meşguldür. Bu akşam 3krana gelecek 23. Bölümle Menajerimi Ara seyirciye heyecanlı bir bölüm vaat ediyor. Menajerimi Ara bu akşam saat 20.00’da Star Tv’de.

31-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar