Menajerimi Ara 30. Bölüm İzle

Menajerimi Ara 30. Bölüm İzle
Menajerimi Ara 30. Bölüm İzle; 21 Mart Pazar akşamı 30. Bölümüyle ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin yayınlanan 30. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 30. Bölüm İzle; Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın rol aldığı Menajerimi Ara bu akşam saat 20.00’da 30. Yeni bölümüyle Star Tv’de ekranlara geliyor. Bu sezon başlayan ve uyarlama bir dizi olan Menajerimi Ara her hafta hakkında çıkan final yapacak, final yaptı haberlerine rağmen yayınına devam ediyor. Seyircinin özellikle sosyal medyada çok fazla takip ettiği Menajerimi Ara reytinglerde ise oldukça gerilerde. Her hafta yeni bölüm konuklarıyla ekrana gelen dizi ünlüler dünyasında neler olduğunu ve bu ünlülerin menajerleriyle ve çevreleriyle olan ilişkisini ve bu ilişkide menajerlerinin oynadığı rolü ele alıyor. Dizi bu akşam ekrana gelecek bölümle yine sevenlerini televizyon başına çekecek.

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarında Pazar akşamları seyirciyle buluşan ve bir menajerlik şirketinin içinde yaşanan olayların hikayesini anlatan Menajerimi Ara yayınlanan son bölümde heyecanlı sahnelerle seyirci karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde bir kavga sonucu rol aldığı diziden kovulan Barış yeni bir dizi için deneme çekimine gider ancak burada kavga ettiği oyuncuyla karşılaşır ve sinirler yine gerilir. Bu durumda menajeri ve sevgilisi Dicle’yi yine zor durumda bırakır. Öbür taraftan Dicle ile babası Kıraç bir yazar için karşı karşıya gelmişlerdir.

Menajerimi Ara 30. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv’de ilk sezonuyla ekrana gelen Menajerimi Ara bu akşam 30. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanacak bölümünde Ego Ajans’taa yaşananlar sonrası ve ortaya çıkan sırlar sonrası ajans dağılma sürecine girmiştir. Herkes artık birbirine kuşkuyla bakmakta ve güven duymamaktadır. Ajansın sahibi Serkan ise yeni bir hamle yapar ve ajansa yeni bir ortak bulmaya karar verir. Serkan’ın ortak olarak getirdiği Ceyda Ego Ajansta adeta bir şok yaşanmasına sebep olur. Öbür taraftan Dicle Barış’a bir türlü ulaşamamaktadır. Barış ise hala olayların etkisindedir ve depresyondadır. Kıraç ve kızı Dicle ise yazar Cahide sebebiyle karşı karşıya gelmişlerdir. Beren’in Dicle’ye yaptıkları ise artık ortaya çıkmıştır ve Kıraç’ın Beren konusundaki tavrı ise Dicle’yi şaşırtır. Beren ise Dicle’yle yüzleşmek için onun yanına gider. Öbür taraftan Dicle ve Barış sürpriz bir gece geçirirler. Bu sırada olayların etkisinden yorulan Kıraç’a olanlar herkesi üzer. Menajerimi Ara bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor.

21-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar