Menajerimi Ara 38. bölüm izle

Menajerimi Ara 38. bölüm izle
Menajerimi Ara 38. bölüm izle; Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Menajerimi Ara 38. bölüm izle: Star TV'den ekrana gelen ve Ay Yapım tarafından hazırlanan Menajerimi Ara dizisi bu akşam 38. bölümüyle ekranda olacak. Menajerimi Ara dizisinin 38. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek isteyen izleyiciler internette Menajerimi Ara son bölüm izle gibi aramalar yapıyorlar. Büyük ilgi gören Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümüne sitemiz üzerinden oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünü izlemek için tek yapmanız gereken aşağıda yer alan bağlantıya tıklamak. Ayrıca dizinin yeni bölümüyle ilgili merak ettiğini detaylara sayfanın devamındaki yeni bölüm özetinden göz atabilirsiniz.

Menajerimi Ara 38. bölüm izle

Star TV tarafından ekrana taşınan ve Ay Yapım imzası taşıyan Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl, Gamze Karaduman, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Yaprak Medine, Buse Sinem İren, Duygu Şen ve İdeal Beran Kotan gibi isimler yer alıyor. Menajerimi Ara dizisi her yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına geçirmeye devam ediyor. Yeni bölümlerinde sürpriz konuk oyuncuları gördüğümüz Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü internette milyonlarca kez tıklanacak. Menajerimi Ara izleyicileri yeni bölümü hangi adresten en kaliteli olarak izleyebileceğini merak ediyor. Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümlerini Star TV ve Puhu TV adreslerinden tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünü izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Menajerimi Ara 38. bölüm özeti

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Menajerimi Ara, bu akşam saat 20:00'da ekrana gelecek. Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünde La Casa de Papel dizisi için çalışmalar devam ederken projeye katılacak 3 oyuncu farklı sebepler gösterip gelmeyince menajerler öfkelenir. Dicle de hemen harekete geçerek Alper ile iletişime geçer. Ceyda'nın ajanstan kovduğu Alper'i geri getirebilmek için ikna etmesi gerekir. Dicle bunlarla uğraşırken bir de kendisini şok eden bir gerçekle yüzleşir. Çocuk oyuncu Melek şiddet görmektedir. Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünü izlemek için bağlantıya tıklayın.

23-05-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar