Menajerimi Ara 40. bölüm izle

Menajerimi Ara 40. bölüm izle
Menajerimi Ara 40. bölüm izle: Menajerimi Ara dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfada izleyin.

Menajerimi Ara 40. bölüm izle: Star TV tarafından ekrana gelen Ay Yapım imzası taşıyan Menajerimi Ara dizisi 6 Haziran Pazar akşamı 40. bölüm ile ekrana gelecek. Menajerimi Ara izleyicileri tarafından büyük bir merak içerisinde beklenen Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünün internette hangi adres üzerinden en kolay ve kaliteli şekilde izlenebileceği de bir merak konusu. Star TV'nin sevilen dizisini televizyonda ekrana geldikten hemen sonra internet üzerinden izleyebilirsiniz. Menajerimi Ara dizisinin 40. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Dizinin yeni bölümüyle ilgili merak ettiğiniz detaylara sayfanın devamındaki bölüm özetine göz atabilirsiniz.

Menajerimi Ara 40. bölüm izle

Star TV tarafından ekrana taşınan ve Ay Yapım imzası taşıyan Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl, Gamze Karaduman, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Yaprak Medine, Buse Sinem İren, Duygu Şen ve İdeal Beran Kotan gibi isimler yer alıyor. Menajerimi Ara dizisi her yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına geçirmeye devam ediyor. Yeni bölümlerinde sürpriz konuk oyuncuları gördüğümüz Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü internette milyonlarca kez tıklanacak. Menajerimi Ara izleyicileri yeni bölümü hangi adresten en kaliteli olarak izleyebileceğini merak ediyor. Menajerimi Ara dizisinin 6 Haziran Pazar akşamı ekrana gelen 40. bölümünü Star TV ve Puhu TV adreslerinden tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünü izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Menajerimi Ara 40. bölüm özeti

Dicle ve Ceyda arasında büyük bir gerilim yaşanır. Bunun sebebi ise Dicle'nin oyuncusu Fırat'ın, Ceyda'nın oyuncusu Görkem'e saldırmasıdır. Dicle ise bu olaydan sonra, daha önce alkol problemleri yaşayan Fırat'tan şüphelenir ve ne yapacağını bilemez. Barış ise Aydın'ın açtığı belalar nedeniyle istemediği bir durumun ortasında kalır. Peride ise sette oyuncusunun 14 yaşındaki kızına göz kulak olur ancak başına öyle şeyler gelir ki çıldırma noktasına gelir. Kıraç ise ünlü rapçi Ozbi'yi bir proje için ikna etmeye çabalar.

06-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar