Menajerimi Ara dizisinde Özge Borak sürprizi

Menajerimi Ara dizisinde Özge Borak sürprizi
Menajerimi Ara dizisi ünlü isimleri konuk etmeye devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde Özge Borak sürprizi!

Menajerimi Ara dizisi sürpriz konuk oyuncularla ekrana gelmeye devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan sevilen dizi Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuğu yine çok konuşulacak. Ünlü oyuncu Özge Borak bu hafta Menajerimi Ara dizisinde. Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara ünlü isimlerin ışıltılı hayatlarının arka planlarını da ekrana taşıyor. Eğlenceli senaryolarla her hafta ünlü isimleri misafir eden Menajerimi Ara'da bu hafta ekranların sevilen yüzü Özge Borak yer alacak. Aynı zamanda ünlü komedyen Ata Demirer'in eşi olan Özge Borak'lı Menajerimi Ara seyirciye keyifli anlar yaşatacak.

Menajerimi Ara'da bu hafta Özge Borak var

Star Tv'de yayınlanan komedi- dram türü dizi Menajerimi Ara güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekmişti. Ünlüler ve menajerlerinin hayatını ekrana taşıyan diziye konuk oyuncu olarak katılan ünlüler ise her hafta diziye enerji katıyor. İrem Derici, Serdar Ortaç, Perihan Savaş, Gülben Ergen gibi birçok ünlü isim Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı. Menajerimi Ara dizisinin bu haftaki bölümünde ise ünlü oyuncu Özge Borak olacak. Ay Yapım'ın başarılı projesi Menajerimi Ara her pazar Star Tv ekranından seyirciyle buluşuyor.

Menajerimi Ara 29. Bölümde Sedef Avcı konuk oyuncu

Menajerimi Ara oyuncu kadorusunda Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Ünlü oyuncular bir menajerlik ajansının çalışanları olan karakterleri canlandırıyor. Menajerler ve konuk ünlü isimlerin çalışmaları sırasında yaşadıkları acı tatlı olaylar ekrana başarılı bir şekilde yansıyor. Menajerimi Ara 29. Bölüm bu akşam ekrana gelecek. Menajerimi Ara 29. Bölümde de oyuncu Sedef Avcı konuk oyuncu olarak diziye katılıyor. Menajerimi Ara 30. Bölümde ise Özge Borak sürprizi seyirciyi bekliyor.

Özge Borak Kimdir?

Menajerimi Ara 30. Bölüme konuk olarak katılacak Özge Borak, 14 Şubat 1982 doğumlu. Sinema ve dizi oyuncusu olan Özge Borak Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrolde olduğu Eyvah Eyvah filminde Müjgan karakterini canlandırmıştı. Sahne dünyasına Şehir Tiyatrolarında adım atan Özge Borak sanatçı bir ailenin çocuğu. Özge Borak 2012 yılında Ata Demirer'le evlenmişti.

14-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar