Şarkıcı Edis Gözyaşlarını Tutamadı! Annesinin Son Durumu Ne?

Şarkıcı Edis Gözyaşlarını Tutamadı! Annesinin Son Durumu Ne?
Ünlü pop şarkıcısı Edis, geçtiğimiz akşam konser vereceği mekanda annesinin hastalığı ile ilgili konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Peki, Edis’in annesinin son durumu ne?

Son dönemin ünlü pop şarkıcısı genç kızların hayran olduğu isim Edis, geçtiğimiz akşam İstanbul Harbiye Açıkhava konserinde sevenleri ile buluştu. Üç gün üst üste vereceği Harbiye Açıkhava konser serisinin ikinci akşamında sahneye çıkan Edis, hayranlarıyla bir araya geldi. Hareketli şarkılarıyla ve dansları ile beğenilen pop müzik sanatçısı, uzun bir aradan sonra İstanbul’da ilk kez dinleyicileriyle buluştu. Büyük bir kalabalığın karşısına çıkan Edis, çıkardığı ilk albümüyle kısa sürede büyük hayran kitlesine ulaşmıştı. Edis’in konserlerinde anne babasını da görmeye alışık olduğumuz Edis’in, Harbiye’de verdiği 2. Günkü konserin de bu kez annesi yoktu. Babası yalnız katılmıştı. Meğer bu olayın altında hüzünlü bir durum yatıyormuş. Edis o dakikalarda sahnede durumu sevenleriyle paylaştı ve gözyaşlarını tutamadı. Edis’in annesinin nesi var? Edis’in annesinin hastalığı ne? Sevil Görgülü’nün son durumu ne? İşte merak edilenler…

Sevenleri İle Buluşan Edis Duygusal Anlar Yaşadı

Ünlü popçu Edis, geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava konserinde verdiği konserde, annesinin hastalığı ile ilgili konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Duygusal açıklamalarda bulunan Edis, sevenlerini de üzdü.

Konser sırasında ‘Bana Bir Masal Anlat Baba’ şarkısını seslendiren sanatçı, konserde kendisini dinlemeye gelen babası Ayhan Görgülü ile göz göze geldiği anlarda gözyaşlarını tutamadı. Edis, annesinin kanser tedavisi gördüğünü söyleyerek ‘’son 6 ayımız çok zor geçti. Annem son kemoterapisini alıyor. Bitiriyoruz…’’ ifadelerinde buldu. Gözyaşlarını tutamayan Edis, ağlayarak konseri mahvettim diyerek, babasını da yalnız görünce çok duygulandığını ifade etti.

31 Yaşındaki popçunun birçok konserine katışan anne babası, bu kez birlikte katılamamış, babası yalnız gelmişti. İlk kez Babasını tek başına gördüğünü söyleyen Edis, annesi Sevil Görgülü’nün İzmir’de kanser tedavisi gördüğünü belirtirken gözyaşlarına engel olamadı.

Konserine izleyici olarak Çağla Şikel’de katılmış ve bu duygusal paylaşımının ardından ‘Seni Seviyoruz Edis’ diyerek destekte bulundu.


Daha önce Bursa Açıkhavada konser veren sanatçı Bursa ile ilgili şunları söylemişti; ‘’Bursa’nın yeri benim için son derece önemli, çünkü annem ile babam Bursa’da tanışmış. Üniversiteyi burada okurken benim oluşum sürecim başlamış Bursa’yı çok seviyorum’’ diyerek dinleyicileri ile paylaştığı bu anısıyla da sempati kazanmış ve sevenlerini güldürmüştü.

Edis’in Annesi Sevil Görgülü’nün Son Durumu Ne?

Ünlü pop şarkıcı Edis, ‘Martılar’, ‘Arıyorum’, ‘udak’, ‘An’, ‘Çok çok’, ‘Yalan’ ‘Benim Ol’, gibi şarkılarıyla tanınıyor. Edis’in annesi Sevil Görgülü’nün kanser tedavisi görüyor. 6 aydır İzmir’de kemoterapi gören Sevil Görgülü, tedavisinin son 1 ayında. Temmuz ayında tedavisi bitmiş eşine ve oğluna kavuşmuş olacak. Şimdilik tedavinin işe yaradığı umuluyor. Sevil Görgülü sağlığına kavuşmasına az kaldı.

Edis’in Annesi Sevil Görgülü Ne Kanseri?   

Edis’in annesi Sevil Görgülü kanser tedavisi görüyor Ancak şuan ne kanseri olduğuna dair net bir bilgi bulunmamakta.






03-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar