Menajerimi Ara’ya Bir Ünlü Oyuncu Daha Konuk Oldu!

Menajerimi Ara’ya Bir Ünlü Oyuncu Daha Konuk Oldu!
Ünlülerin dünyasını merak edenlerin ilgiyle takip etmesi beklenen Menajerimi Ara adlı dizinin oyuncu kadrosuna Türk Sinema ve dizi sektörünün usta ismi Nebahat Çehre’de dahil oldu.

Star Tv için Ay Yapım tarafından hazırlanmaya başlayan ve Call My Agent adlı diziden uyarlama olan Menajerimi Ara adlı dizinin hazırlıklarında sona gelindi. Seyircinin en çok merak ettiği dizilerin başında gelen ve yeni yayın döneminin en çok merak edilen ve sükse yapması beklenen dizilerinden biri olan Menajerimi Ara’nın oyuncu kadrosu da birbirinden ışıltılı isimlerden oluşuyor. Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in oturduğu dizinin senaryosunu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deni Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı dizinin özellikle bölümlük olarak dizide yer alacak oyuncuları seyirciyi oldukça heyecanlandırmış durumda. Pek çok ünlü isimle bölümlük olarak analaşan dizinin anlaştığı bir başka isim ise adeta bir efsane olan ve Türk Sinema ve Dizi sektörünün duayenlerinden Nebahat Çehre oldu. İşte detaylar!

Nebahat Çehre Menajerimi Ara’da Konuk Oyuncu Oldu!

Ay Yapım tarafından ülkemize uyarlanan Menajerimi Ara adlı yapım şimdiden kedisine büyük bir seyirci gurubu oluşturmuş durumda. Sert ve acımazsı geçeceği şimdiden belli olan reyting savaşlarında Star Tv’nin amiral gemisi olması beklenen dizinin başarılı oyuncu kadrosunun yanında bölümlük olarak anlaştığı oyuncular adeta nefesleri kesiyor. Her bölüm ünlü bir kişinin hayatını anlatacak olan ve bölümlük olması beklenen dizinin bölümlük oyuncu kadrosunda Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy, Çağan Irmak gibi ünlü isimler yer alacak. Dizinin yine bir bölümünde ise usta oyuncu Nebahat Çehre yer alacak. Nebahat Çehre’nin dizide bir cenaze sahnesinde kendisini canlandıracağı öğrenildi.

Menajerimi Ara’nın Konusu Ne?

Star Tv ekranlarında Eylül yayın döneminde ekrana gelecek olan ve Ay Yapım imzası taşıyacak uyarlama dizi Menajerimi Ara’nın hazırlıklarında sona gelindi. Seyircinin de heyecanla beklediği dizide ünlü isimlerin ve onların menajerlerinin yaşadığı stresli ve yer yer komik hayatları ekrana taşınacak. Dizinin orijinaliyle aynı özellikleri taşıması beklenirken özellikle ünlü isimlerin yer alacak olması ve bu ışıltılı dünyada neler yaşandığının samimi bir şekilde ele alınması planlanıyor. Star Tv için hazırlanan dizinin yakında ekranda olması bekleniyor.

22-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar