Menajerinden Zerrin Özer intihar etti iddiasına cevap!

Menajerinden Zerrin Özer intihar etti iddiasına cevap!
Hastaneye kaldırılan Zerrin Özer, sedyeyle özel bir odaya alındı. Bu durum şarkıcının intihar girişimini akla getirdi. Zerrin Özer’in sağlık durumu nasıl?

Zerrin Özer’in menajerinden o iddialara açıklama geldi. Zerrin Özer intihar etti mi? Acil koduyla hastaneye yatırılan Zerrin Özer’in intihar ettiği söylentisi gündeme bomba gibi düştü. Hayranları merak ediyor, ünlü şarkıcı Zerrin Özer’’in sağlık durumu nasıl? Şimdi detaylar

Menajerinden Zerrin Özer intihar etti iddiasına cevap!

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran ve şu sıralar TRT Müzik'te proğram yapan Zerrin Özer, 27 Kasım Cumartesi akşam saatlerinde acil koduyla hastaneye kaldırıldı. Habertürk'ten Tolga Aslan'ın verdiği habere göre, hastaneye kaldırılan Zerrin Özer, acil müdahale sonrası sedyeyle özel bir odaya alındı. Özel odaya alınması şarkıcının intihar girişiminde bulunduğu tezini akla getirdi. Sevenleri Zerrin Özer’in intihar haberini duyunca hastaneye koştu. Şarkıcının yoğun bakımda olması nedeniyle açıklama Zerrin Özer’in menajeri Haluk Şentürk’ten geldi. İddiaların ardından ilk kez açıklama yapan Menajer Haluk Şentürk, hem o iddiaları hem de Zerrin Özer’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Zerrin Özer İntihar Etmedi

Menajerinin yaptığı açıklamaya göre bir süre önce köpeği Hurma ölünce üzülen Zerrin Özer, kullandığı ilaçların yan etkisi sonucu fenalaştı. Derhal Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Zerrin Özer, hayati tehlikeyi atlattı.

Çok yoğun bir şekilde çalışıyordu

Menajeri açıklama yaptı ama “intihar” haberleri gündemde kalmaya devam etti. Köpeği “Hurma'yı kaybeden şarkıcı Özer’in bu yoğun duygusal duruma dayanamayıp ilaç alarak intihar ettiği haberi sosyal medyaya yayıldı. Bunun üzerine Menajer Haluk Şentürk "15 gündür yoğun bir şekilde çalışıyor. Köpeğinin ölümü de üstüne gelince durum böyle oldu. İntihar girişimi gerçek değil" açıklamasını yaptı.

Aslında ne oldu?

Acil koduyla hastaneye getirilen Zerrin Özer'e kırmızı alanda müdahale edildi. O sırada, Özer'i hastaneye getiren bir yakını kendisini sorgulayan polis memuruna "10-15 tane ilaç içti. İntihar olayı, içtiği ilaçlar kalbiyle alakalı bir sorun yaratmış. Kardiyoloji doktoru bekliyoruz" deyince ortalık karıştı.

Allah'ım nasıl bir acıdır bu!

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, köpeği Hurma'nın ölünce acı Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: "Çok sevdiğim oğlum, her şeyim Hurma'mı kaybettim. Allah'ım nasıl acıdır bu! Lütfen bu resmi görürseniz bir dua eder misiniz? Teşekkür ederim"

Zerrin Özer'in sağlık durumu nasıl?

Köpeği Hurma’yı kaybeden şarkıcı, sinir krizi geçirdi ve ardı ardına sakinleştirici aldı. Birden fazla ilaç alan şarkıcının yapılan tetkikler sonucu ilaç zehirlenmesi yaşadığı belirlendi. Yoğun bakıma alınan Zerrin Özer’in midesi yıkandı ve hayati tehlikeyi atlattı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Zerrin Özer’in tedavisi hastanede sürüyor.

30-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar