Yonca Evcimik’ten yıllar sonra ilginç itiraf!

Yonca Evcimik’ten yıllar sonra ilginç itiraf!
Perşembe akşamları TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı 'İpek Yolu' programına katılan Yonca Evcimik hayranlarıyla hasret giderirken ilginç bir itirafta bulundu.

Çılgın Bediş rolüyle hafızalardan silinmeyen Yonca Evcimik’ten yıllar sonra şaşırtan bir itiraf geldi. Annem beni erkek doğurmuş diyerek hayranlarını şaşırtan ünlü şarkıcının itirafı sosyal medyada gündem oldu. İpek Açar’ın sunduğu İpek Yolu programına katılan Evcimik’iten yıllar sonra gelen itiraf haberimizde. Şimdi detaylar

Yonca Evcimik’ten yıllar sonra ilginç itiraf!

Perşembe akşamları TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı 'İpek Yolu' programına katılan Yonca Evcimik hayranlarıyla hasret giderdi. İpek Açar’ın sunduğu müzik eğlence programının bu haftaki konuğu Çılgın Bediş rolüyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik yıllar sonra bir itirafta bulundu. 18 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan İpek Yolu'nun yeni bölümünde İpek Açar’ın konuğu olan Evcimik birbirinden güzel şarkılarını seslendiriyor. Türk Popunun en özel isimlerinden Yonca Evcimik, İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde muhteşem performanslara imza attı ve müzikseverleri cezbeden bir düete imza attı.

Pandemi benim için çok özeldi

Performans programı İpek Yolu’nda şarkıları kadar sohbetiyle de dikkat çeken Yonca Evcimik, pandemi süreciyle ilgili söyledikleriyle herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcı pandemiye farklı baktığını şu sözlerle dile getirdi: "İnsanlar bana kızıyor bunu söyleyince ama, pandemi benim için çok özel bir andı... Çünkü bütün ailemiz 24 sat ve 2 buçuk yıl bir aradaydı. O yüzden pandemi benim için çok özel ve çok güzeldi. Bana yepyeni bir pencere açtı, birçok insana da aynısı olmuştur inanıyorum"

Her kesim tarafından sevildim

Pandemi itirafıyla bir anda gündem olan Yonca Evcimik, katıldığı İpek Yolu'nda çok özel açıklamalar yaptı. Sürekli neden anne olmuyorsun sorularına muhatap kaldığını belirten Yonca Evcimik yılar sonra bir itirafta bulundu. "Çocukların sevgisinden dolayı çocuğa doydum ondan çocuk yapmadım" diyen Yonca Evcimik, İpek Açar’ın "Yaptığın yeniliklerle o zamanlar sosyal medya olsaydı acaba ne olurdu" sorusuna şu cevabı verdi: "Her kesim tarafından sevildiğimi daha yeni fark ediyorum. Bu bana Allah'ın verdiği lütuf. Annem beni erkek diye doğurmuş, erkek çocuk olacağından çok eminmiş"

18-05-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar