Merhum Murat Göğebakan’ın Eski Eşi Hayatını Kaybetti!

Merhum Murat Göğebakan’ın Eski Eşi Hayatını Kaybetti!
Bir dönem ünlü şarkıcı Murat Göğebakan’la evli olan ve ünlü isimlerin menajerliğini yapan Sema Bekmez hayatını kaybetti. İşte haberin detayları!

Son günlerde ünlüler dünyasıyla ilgili birçok olumsuz gelişme yaşanmaya başlandı. Bu tabi ki hayatın olağan akışında yer alan bir durum ancak bu yaşanılanlar ister istemez insanları üzüyor. Son zamanlarda ayrılan, hayatını kaybeden, hastalığa yakalanan pek çok ünlü oldu. Bu durum onları sevenleri de üzen bir durum oldu. Bugün yaşanılan ve magazin basınında yer alan bir haberde aynı şekilde yansıdı. 2014 yılında kanser dolayısıyla hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Murat Göğebakan’ın 2011 yılında boşandığı eski eşi Sema Bekmez bugün hayatını kaybetti. Olay sosyal medya ve magazin basınında gündem olurken hem ünlü şarkıcının sevenleri hem de sema Bekmez’in sevenleri büyük bir üzüntü yaşadı. İşte haberin detayları!

Sema Bekmez Hayatını Kaybetti!

2000 yılında ünlü şarkıcı Murat Göğebakan’la evlenen ve 2011 yılına kadarda evli kalan ve ünlülerin menajerliğini yapan Sema Bekmez bugün 51 yaşında hayatını kaybetti. Kanser dolayısıyla 2014 yılında hayata veda eden Murat Göğebakan’la tam 11 yılı evli kalan ve bu evlilikten bir de çocukları olan sema Bekmez’in hayatını kaybetmesi sevenlerini derin bir üzüntüye itti. Şeker komasına girerek hayata veda eden Sema Bekmez’in bir süredir hastanede tedavi gördü öğrenildi. Acı haberi ise sosyal medya hesabından Esra Sönmezer duyurdu. Sönmezer paylaşımında “canım kadar sevdiğim, menajerim ve arkadaşım Sema Bekmez ansızın hakkın rahmetine kavuşmuştur. Sevenlerini Ulus’ta hastaneye bekliyorum” ifadelerini kullandı.

51 Yaşında Hayata Veda Etti!

Ünlü şarkıcı Murat Göğebakan’la evli olan ve 2011 yılında boşanan sema Bekmez’in 51 yaşında olduğu ve bir süredir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Şeker komasından hayata veda eden Sema Bekmez’in hayatını kaybetmesi herkesi derinden üzerken şarkıcı Lara sosyal medya hesabından üzüntülerini dile getirdi. Lara paylaşımında “Ne yazsam bilemedim ki şu anda şoklar içerisindeyim. Sema’m daha geçen konuştuk. Bekanın cennet olsun boncuk gözlü arkadaşım” ifadelerine yer verdi. Murat Göğebakan ile Sema Bekmez 2011 yılında boşanmışlardı. Boşanma sebebi olarak ise Sema Bekmez’in Murat Göğebakan’ı aldatma iddiaları sebep olmuştu. Biz de Sema Bekmez’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine ise sabırlar diliyoruz.

06-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar