Usta Oyuncu Mesut Akusta'nın Yeni Dizisi Belli Oldu

Usta Oyuncu Mesut Akusta'nın Yeni Dizisi Belli Oldu
Son olarak Teşkilat adlı dizide Mete Başkan karakterine hayat veren usta oyuncu Mesut Akusta’nın yeni sezonda rol alacağı dizi belli oldu.

Son olarak iki sezon boyunca TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve pazar akşamları seyirciyle buluşan Teşkilat dizisinde Mete Başkan karakterine hayat veren usta oyuncu Mesut Akusta’nın yeni sezonda yer alacağı proje belli oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan teşkilat dizisinde başarılı iki sezon ortaya koyan ve seyircinin ve otoritelerin tam notunu alan usta oyuncu Teşkilat dizisinin ikinci sezonunun ortalarına doğru diziden ölerek ayrılmıştı. Seyircinin oldukça üzüldüğü bu ayrılık sağlık sorunları sebebiyle yaşanırken usta oyuncu yeni yayın döneminde yine bir TRT 1 işi olan ve Gold Film tarafından hazırlıkları süren Cennet’in Çocukları adlı dizide yer alacağı öğrenildi. Henüz hazırlık çalışmaları devam eden Cennet’in Çocukları adlı dizinin çekimlerinin eylül ayı sonu ekim ayı başı gibi başlaması planlanıyor.

Cennet’in Çocukları

TRT 1 ekranlarında yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan yeni dizi Cennet’in Çocukları’nın hazırlık çalışmaları devam ediyor. Henüz cast çalışmaları devam eden dizi Gold Film tarafından hazırlanıyor. Serdar Gözelekli’nin yönetmen koltuğunda oturacağı ve Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar kaleme alıyor. Dizi yazar, Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı adlı kitabından televizyona uyarlanıyor. Yeni yayın döneminde TRT 1’in iddialı dizilerinden olması beklenen Cennet’in Çocukları bir aile ve dram dizisi olarak ekrana gelecek. İlk bölümü ekim ayı ortalarında seyirciyle buluşacak dizinin cast çalışmaları ise halen devam ediyor. Dizide ünlü oyuncu Ayça Bingöl cennet karakterine hayat verirken eşini ise Mesut Akusta canlandıracak.

Mesut Akusta

Son olarak Teşkilat dizisinde rol alan Mesut Akusta 22 Şubat 1964 yılında Konya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitime başlayan oyuncu bu sırada tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. Daha sonra dizi ve sinema filmlerinde yer almaya başlayan Mesut Akusta bugüne kadar

-          Her Şey Çok Güzel Olacak

-          Cennet’i Beklerken

-          Umut

-          Dağ

-          Börü

-          7. Koğuştaki Mucize

-          Demir Kadın: Neslican

-          Deli Yürek

-          Affet Bizi Hocam

-          Güz Gülleri

-          Kurşun Yarası

-          Karagümrük Yanıyor

-          İpsiz Recep

-          Ezel

-          Kurtlar Vadisi Pusu

-          Karagül

-          Yıldızlar Şahidim

-          Ölene Kadar

-          Babil yer almaktadır.

14-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar