Mevlana Dizisinde Flaş Ayrılık

Mevlana Dizisinde Flaş Ayrılık
Köprü Film tarafından TRT Dijital için hazırlıkları süren Mevlana Dizisinde rol alacağı açıklanan Timuçin Esen’in diziden ayrıldığı öğrenildi.

Dönem dizilerinde adından söz ettiren ve hazırladığı dönem dizileriyle seyircinin en çok seyrettiği dizileri ekranına getiren TRT yeni dönem dizilerini de yayına hazırlamak için çalışıyor. Özellikle son dönemde yaptığı ataklarla reytinglerde oldukça iyi bir noktaya gelen ve seyircinin en çok seyrettiği kanallar arasına giren TRT yeni kanalı TRT Dijital için hazırlıklarını sürdürdüğü yine bir dönem dizisi için gün sayıyor. Köprü Film tarafından hazırlıkları süren ve cast çalışmaları devam eden dönem dizisi Mevlana için yeni oyuncularla görüşmeler yapılırken beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. Dizide rol alacağı ve Mevlana karakterini canlandıracağı açıklanan usta ve başarılı oyuncu Timuçin Esen’in dizinin oyuncu kadrosundan ayrıldığı haberleri bir anda gündemin ilk konuları arasına girdi. Daha önce dizide rol alacağı açıklanınca büyük olay olan Timuçin Esen’in Mevlana Dizisinden ayrıldığının açıklanmasıyla bir anda dizide Mevlana Karakterini kimin canlandıracağı merak konusu olmaya başladı.

İki Oyuncu Ayrıldı

TRT Dijital’de yayınlanacağı açıklanan ve oldukça ses getiren ve merakla beklenen dönem dizisi Mevlana için Köprü Film hazırlıklarını sürdürüyor. Mevlana dizisinde daha önce rol alacağı açıklanan ve dizide Mevlana karakterini canlandıracak olan usta oyuncu Timuçin Esen’in diziden ayrılacağı ortaya çıktı. Bu gelişme bir anda Mevlana Dizisiyle ilgili iddiaları ve hazırlıkları yeniden gündeme getirdi. Timuçin Esen’le birlikte yine dizide rol alacağı açıklanan usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın da diziden ayrıldığı öğrenildi. Bu iki şok ayrılığın bir anda diziyle ilgili gelişmeleri büyük oranda etkilediği öğrenildi. Dizinin yapım şirketi Köprü Filmîn Mevlana karakteri için yeni bir oyuncu arayışına girdiği öğrenilirken Ahmet Mümtaz Taylan’ın canlandıracağı Zerkubi karakteri için ise başarılı oyuncu Altan Gördüm’le anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Dizinin cast çalışmalarını tamamladıktan sonra sete çıkacağı öğrenildi.

Altan Gördüm Kimdir?

Yılların başarılı ve usta tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Altan Gördüm 1 Aralık 1958 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Altan Gördüm daha sonra oyunculuğa yönelmiştir. Bugüne kadar pek çok tiyatro oyununda, dizide ve sinema filminde rol alan usta oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Gel Dese Aşk, Yunus Emre: Aşkın Sesi, Benimle Oynar mısın, Beni Böyle Sev, Çakallarla Dans, Babam İçin, Umutsuz Ev Kadınları, Devrimden Sonra, ve Canım Babam.

21-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar