Emine Ün Annesiyle İlgili Kötü Haberi Duyurdu

Emine Ün Annesiyle İlgili Kötü Haberi Duyurdu
Ünlü oyuncu Emine Ün ve annesi bundan yaklaşık 10 gün önce koronavirüse yakalandılar. Ünlü oyuncu Emine Ün’ün annesinin durumunun oldukça ağır olduğu öğrenildi.

Son zamanlarda tüm dünyada koronavirüsle ilgili yeni gelişmeler ve endişeler yaşanıyor. Yaklaşık iki yıldır tüm dünyada tüm ülkeleri etkileyen ve yüz binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan ölümcül salgın için geliştirilen aşılar tüm dünya ülkelerinde isteyenlere uygulanırken ne yazık ki aşı olmayanlar için salgın eski tehlikeli halini koruyor. Halen her gün binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs ülkemizde de etkisini sürdürüyor. Korunmanın ve önüne geçmenin artık tek yolunun aşı olduğu bilinmesine rağmen ne yazık ki pek çok insan aşı olmamak konusunda direniyor. Yapılan aşılar virüsü engelleyemese de hastalığın kolay atlatılmasına yardımcı oluyor. Son olarak aşı olmalarına rağmen bu hastalığa yakalanan ünlü oyuncu Emine Ün ve annesi ise oldukça zor günler yaşıyor. Ünlü ismin annesinin kronik rahatsızlıkları sebebiyle hastanede olduğu ve durumun çok ciddi olduğu öğrenildi.

Emine Ün’den Acı Dolu Paylaşım

Ünlü oyuncu Emine Ün ve annesinin bundan yaklaşık 10 gün önce koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenilmiş ve Emine Ün ve annesi hastanede tedavi altına alınmışlardı. İstanbul Şişli’de özel bir hastanede tedavisi devam eden Emine Ün annesinin durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Emine Ün paylaşımında “Annem ile benim aşılarımız yapılmıştı. Aşı olanlar asla koronavirüs olmayacak diye bir şey yok. Sadece aşı olanlar genelde hastalığı daha normal şartlarda atlatabiliyor, oda kişiye göre değişebilen bir durum. Herkesin var olan hastalıkları ve yaşı farklı fakat annemin çok ciddi kronik rahatsızlıkları var. Astım hastalığı, kalbinde stent ve çok çok ağır geçirdiği bir zatürre sorunu vardı. Bu sebepten annem çok hasarlı bir ciğere ve vücuda sahip olduğundan maalesef şu an çok ağır bir durum içinde” ifadelerini kullandı.

Tiyatro Oyunu Ertelendi

Diğer taraftan ünlü oyuncu Emine Ün’ün kadrosunda yer aldığı ve uyarlaması Nejat Uygur’a at olan Süt Kardeşler adlı tiyatro oyunu ünlü oyuncunun koronavirüse yakalanmasıyla ertelendi. Bu ertelemeyle ilgili bir açıklama yapan Emine Ün “heyecanla seyircimizle buluşmayı beklerken maalesef covid – 19 test sonucum pozitif olduğu için oyunumuzu 1 Eylül’e erteledik. Umarım en kısa zamanda iyileşeceğim. Güzel mesajlarını ileten tüm tanıdığım tanımadığım dostlarıma çok teşekkür ederim” ifadelerini kullanmıştı.

21-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar