MHP'li milletvekili Çukur dizisini boykot etmeye davet etti

MHP'li milletvekili Çukur dizisini boykot etmeye davet etti
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Çukur dizisini boykot etmeye davet etti ve Çukur dizisi oyuncularına tepki gösterdi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, insanları Çukur dizisini boyko etmeye davet etti. Ayrıca Çukur dizisinde rol alan oyunculara tepki gösterdi. 

Ne olmuştu?

Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçiminin iptal edilmesinin ardından sanat dünyasından Ekrem İmamoğlu'na destekler çığ gibi gelmişti. Çukur dizisinde rol alan Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'de bu isimler arasındaydı. İki isim de Twitter üzerinden desteklerini dile getirdi.

Aras Bulut İynemli "#herşeyçokgüzelolacak" şeklinde bir tweet attı. Aras Bulut İynemli'nin bu tweeti de 73.000 kez beğenildi ve 7000 kez retweet edildi.

Dilan Çiçek Deniz tweetinde "Her şey çok güzel olacak Baharın sonu Yaz #23haziranistanbuldayım" ifadelerini kullandı. Bu tweet 37.000 kez beğenildi ve 3.500 kez retweet edildi. 

Çukur dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli ve diziden yeni ayrılan Dilan Çiçek Deniz, destek tweetlerinin ardından halkın büyük bir kesiminden takdir topladı. Bunun yanı sıra belli bir kitle de sanatçıların çığ gibi büyüyen desteklerinin karşısında yer aldı. Bunlardan biri de MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt oldu. MHP'li vekil Twitter üzerinden dizi ve bahsi geçen destek mesajlarını atan oyunculara sert tepki gösterdi. Enginyurt, iki genç oyuncuya tepki gösterirken insanları Çukur dizisini boykot etmeye davet etti.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un attığı tweet

"Show TV'de yayınlanan Çukur dizisini boykot ediyoruz. Bu dizinin oyuncuları, Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları atıyor. Sanatçı, toplumun ortak paydaşıdır. Sizi sadece CHP'liler seyrettiği için, sanatçı olmadınız. Toplumun bütününe mal olmuş insanlar olarak, bir kesimi övmek yakışmadı."

Anlaşılan o ki sanat dünyasının İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı seçilen ve seçildikten sonra koltuğu elinden alınan Ekrem İmamoğlu'na olan inanılmaz desteği konuşulmaya devam edecek.

Cemal Enginyurt bozkurt gibi uluduğu videoyla gündeme gelmişti

Cemal Enginyurt, geçtiğimiz günlerde de uluduğu bir videoyla gündem oldu. Kırgızistan'a bir ziyarette bulunan Enginyurt, Orta Asya'nın simgelerinden biri olan Tanrı Dağları'na çıkmış ve bozkurt gibi ulumuştu. MHP milletvekili bu anları kaydederek sosyal medya hesabında paylaştı. Görüntüler gerek siyaset gerekse sosyal medya gündemini meşgul etmişti. 

09-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar