Özer ve Mihriban Hurmacı Yeniden Mahkemelik Oldu

Özer ve Mihriban Hurmacı Yeniden Mahkemelik Oldu
Evlilikleri yılan hikayesine dönen ve sık sık boşanmaya karar veren ve yeniden birleşen Özer Hurmacı ve eşi Mihriban Hurmacı bir kez daha mahkemenin kapısını çaldı.

Yılan hikayesine dönen ilişkileriyle magazin basınının sürekli gündeminde yer alan çiftlerden biri olan Özer ve Mihriban Hurmacı çifti bir kez daha mahkemenin kapısını çaldı. 6 yıllık evli olan ve üç çocukları bulunan çift karşılıklı olarak birbirine şiddet ve darp sebebiyle davalar açmıştı. Boşanma davasının da sürdüğü çift 1,5 yıla kadar karşılıklı olarak hapis istemiyle yargılanıyor. Evlilik süresi içinde Mihriban Hurmacı tarafından açılan şiddet ve darp davaları hala devam ediyor. Çift zaman zaman barışmış ve evliliklerini kurtarmak için çaba harcamışlardı. Ancak bu süreçler daha şiddetli kavgalarla sonlanarak taraflar mahkeme yolunu tutmuştu. Son olarak ise taraflardan Mihriban Hurmacı boşanma sürecinde eşinin kendisinden mal kaçırdığını iddia ederek bir kez daha mahkemenin kapısını çaldı ve boşanmak istediği Özer Hurmacı’nın tüm mallarına el konulmasını talep ederek mahkemeye dilekçeyle başvuruda bulundu.

Mal Kaçırma İddiasında Bulundu

Eski futbolculardan Özer Hurmacı ile boşanmak üzere olduğu eşi Mihriban Hurmacı arasındaki sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor. Karşılıklı darp ve boşanma istemiyle halen davalık olan çift bu seferde mal kaçırma iddiasıyla mahkemelik oldu. Özer Hurmacı’nın boşanma sürecinde evlilik birliği içerisindeyken edinilmiş ortak malları kaçırdığını iddia eden Mihriban Hurmacı mahkemeye başvurarak Özer Hurmacının mallarına tedbir konulmasını talep etti. Mihriban Hurmacı eşi Özer Hurmacı’ya 20 milyon liralık tazminat istemiyle boşa davası açmıştı.

Eşi Tarafından Kandırıldı

Üç çocukları olan Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı bir kez daha mahkemelik oldu. Mihriban Hurmacı avukatı aracılığı ile mahkemeye verdiği dilekçede “Özer Hurmacı tarafından belirli bir plan dahilinde kandırılan müvekkilin imzaladığı bu belgenin hukuken bir geçerliliği yoktur. Özer Hurmacı’nın amacının mal kaçırmaktan ibaret olduğu düşünülmektedir” iadeleri kullanıldı. Verilen dilekçede tam olarak “Özer Hurmacı üzerine kayıtlı tüm taşınmazları satarak, mal kaçırma kastıyla elden çıkarmaya başlamıştır. Müvekkilin kayınvalidesi bir süre önce Türkiye’ye gelmiş, Özer Hurmacı’yla bankaya gitmiştir. Sonuç olarak mal kaçırma şüphesi bulunan Özer Hurmacı’nın tüm banka hesaplarına ihtiyati tedbir konulmasını, müvekkilin çocuklarıyla oturduğu eve aile konutu şerhi konulmasını talep ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

05-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar