Mucize Doktor 12. bölüm izle

Mucize Doktor 12. bölüm izle
Mucize Doktor 12. bölüm izle; Fox TV'de 28 Kasım Perşembe günü yeni bölümüyle yayınlanan Mucize Doktor son bölümü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Mucize Doktor 12. bölüm izle; Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal'ın paylaştığı Mucize Doktor dizisi 28 Kasım Perşembe akşamı 12. yeni bölümüyle Fox TV ekranında izleyiciyle buluştu. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Ali’nin  patolojiden, cerrahi bölümüne tekrar alınmasına tanıdıklık etmiş, Nazlı, Demir, Açelya, Güneş, Selvi ve Adil'in Ali için hazırladıkları sürpriz izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmıştı. Mucize Doktor yeni bölümde ise Nazlı hastaya uyguladığı yanlış tedavi sonucu ölüme sebebiyet vermesinden dolayı bakanlık konuyu araştırmak için görevli heyeti hastaneye gönderir. Nazlı’nın akıbeti merakla beklenirken diziyi izlemek isteyen izleyici arama motorlarında Mucize Doktor son bölüm tek parça izlemek için arama yapıyor! İşte Mucize Doktor son bölüm izlemek için detaylar!

MUCİZE DOKTOR İZLE

Perşembe gününün en çok izlenen dizisi Mucize Doktor 28 Kasım Perşembe yayınlanan 12. yeni bölümüyle izleyenlerden tam not almayı başardı. Dizinin yayınlanan yeni bölümü kaçıran veya tekrarını izlemek isteyen izleyiciler diziyi nasıl tek parça full izleyebileceğini araştırıyor. Dizinin son bölümünü haberimizin en başında bulunan bağlantıya tıklayarak veya Fox TV internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

MUCİZE DOKTOR 12. BÖLÜM ÖZETİ

Acil nöbetinde yaptığı hata sonrasında Nazlı’nın başı büyük bir derde girmiştir. Hastaya uyguladığı yanlış entübe sonucunda ölümüne sebebiyet vermiştir. Maddi olarak zor günler geçiren hastane için bu gelişme hiç hoş karşılanmamıştır. Sağlık Bakanlığı’nın görevlendirdiği heyet olayı incelemek üzere hastaneye gelir. Adil her ne kadar Nazlı’yı korumaya çalışsa da çabaları boşa çıkar. Nazlı’yı temize çıkarmak Ferman’ın elindedir. Ancak Nazlı’nın temize çıkması durumunda ekonomik sıkıntıları yeni atlatmaya çalışan hastane bu durumdan olumsuz etkilenecektir. Beliz’in baskısıyla bir karar vermek zorunda kalan Ferman’ın ne yapacağı merak ediliyor. Zor durumda olan Nazlı’nın bu süreçte en büyük destekçisi Ali olacaktır!

Mucize Doktor izle; Mucize Doktor dizisi hafta içi her gün saat 20:00’da Fox TV’de izleyiciyle buluşuyor. Haberimizin içeriğinde yer alan bağlantıya tıklayarak Mucize Doktor son bölümü dizinin yayıncı kuruluşu Fox TV’nin internet sitesi üzerinden izleyebilir, diziler hakkında son gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com ziyaret edebilirsiniz.

28-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar