Mucize Doktor 13. Bölüm izle

Mucize Doktor 13. Bölüm izle
Mucize Doktor 13. Bölüm izle; Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor 5 Aralık Perşembe 13. yeni bölümüyle ekrana geldi. İşte dizinin son bölümü tek parça izlemek için detaylar!

Mucize Doktor 13. Bölüm izle; Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna'nın paylaştığı Mucize Doktor 5 Aralık Perşembe akşamı Fox TV'de yayınlandı. Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi olma özelliğini elinde bulunduran dizide geçtiğimiz hafta; Nazlı’nın başı Ambulansta olması gereken ancak olmayan bir malzeme nedeniye derde girmiş, mesleği tehlike altındaydı. Nazlı acil müdahale ettiği hastaya Ambulansta gerekli malzeme bulunmadığı için gerekli tedaviyi uygulayamamış ve ölümüne sebebiyet vermişti. Bakanlık olayı incelemek üzere bir heyeti görevlendirmiş ve bu heyet hastaya gerekli tedavinin uygulanıp uygulanmadığını ortaya çıkarabilmek için elinden geleni yapmıştı. Olayla ilgili en ufak bir bağlantısı olan herkes ile görüşme yapan heyet Nazlı için kararını vereceği sırada odaya giren Ali, Nazlı’nın ne kadar iyi bir doktor olduğunu anlatmış ve heyetin olumsuz karar vermesine engel olmaya çalışmıştı. Mucize Doktor 5 Aralık Perşembe yayınlanacak son bölümü tek parça izlemek isteyen izleyici ‘Mucize Doktor izle’ araması yapıyor.

Mucize Doktor yeni bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın!

MUCİZE DOKTOR 13. BÖLÜM ÖZETİ

Nazlı’nın heyet tarafından suçsuz bulunmasının ardından hastalığıyla ilgili önemli ilerleme kaydeden Ali büyük bir adım atmaya karar vermiştir. Birine dokunmaya karar veren Ali’nin en büyük destekçisi Adil olacak ancak bu iş hiçte düşünüldüğü kadar kolay değildir. Ali’nin ilk dokunduğu kişi kim olacak?

Diğer tarafta yaşananların ardından Ferman ile arası bozulan Beliz bir yolculuğa çıkar. Ferman bakımını üstlendiği hastanın ailesine ‘bakım evi düşündünüz mü’ sorusunu yönelten Ali, Ferman’ın tepkisiyle karşılaşır. Ferman’ın herkesten sakladığı sır nihayet ortaya çıkıyor. Aile ile bakım evine giden Ferman’ın yakını kim?

Hastane çıkışında hasta yakınlarının saldırısına uğrayan Ali’nin akıbeti de merak ediyor. Mucize Doktor 13. bölümünde Ferman ile Beliz’in arası açılacak. Normal insanlar gibi olmaya gayret gösteren Ali ilk defa birine dokunacak ve Ferman herkesten sakladığı sırrı Ali ile paylaşacak!

Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi Mucize Doktor saat 20:00’da Fox TV’de!

05-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler