Mucize Doktor 22. Bölüm İzle!

Mucize Doktor 22. Bölüm İzle!
Fox TV'nin sevilen her hafta merak uyandıran, Doktor Vefa'nın hayatını anlatan Mucize Doktor 22. Bölüm İzlemek için aşağıdaki bağlantı linkine tıklayabilirsiniz!

Mucize Doktor 22. Bölüm İzle!  Fox Tv ekranlarında Perşembe günlerinin iple çekildiği ve seyircide büyük merak uyandıran Mucize Doktor bu akşam ssat 20:00'de yeni bölümü ile ekranlara gelecek.13 Şubat Perşembe akşamı yayınlaln Mucize doktor Yeni Bölümde bu hafta, Ali Vefa ve Nazlı arasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başrollerini Onut Tuna, Taner Ölmez, Sinem Ünsal'ın yer aldığı Mucize Doktor 22. Bölüm tek parça izlemek için bağlantına linkine haberimizden ulaşabilirsiniz!

MUCİZE DOKTORDA BU HAFTA GEÇEN HAFTA!

Geçtiğimiz hafta korona virüsü yüzünden karantina altına alınan acil tıp merkezinde, Doktor Ferman hastadan virüs kapmış ve basınçlı hava odasında tedavide kalmıştı. Karantinadaki hastaların arasında hamile bir bayanında olması işleri karıştırmıştı. Hamile hasta fenalaşmış ve acilen doğuma alınması gerekliydi. KArantina bölgesi doktorların arasında Kadın Doğum uzmanı olmadığı için, İşler Ferman'dan sonraki başarılı doktor Ali Vefa'ya kalmıştı. Acil servis'in bir kısmını streilize ederek sezeryan ameliyatına başlayan Ali vefa hastaların sezeryan alanını keşfetmesi ile kaos oluşmuş ve doğuma konsantre olamaıştı. Ardından dışarıdanbir doğum uzmanının direktifleri ile doğumu gerçekleştirmiş ancak anne karnında dışkı yutan bebeğin solunumu durmuştu. Aynı anda anne de  yoğun kanama nedeni ile tansiyonu düşmüş ölümün eşiğine gelmişti. Ali Vefa'nın bir seçim yapması anneyi yada bebeği kurtarması gerekiyordu.  Fakat Ali Vefa kendi çözümleri ile ikisini birden kurtarmış, kııtlı alanda bile mucizeler yaratmıştı. 

MUCİZE DOKTOR 22. BÖLÜM KONUSU

Mucize Doktor 22. Bölüm Canlı İzle! Bu hafta karantinadan kurtulan acil servi, hastalar ve doktorlar biraz olsun rahata kavuşuyorlar.  Doktor Ferman yine Ali Vefa'nın mucize çözümleri ve teknikleri sayesinde Korana virüsünden kurtulamasada hastalığın seyri kontrol altına alınır. Hastanede normal odaya bile alınan Doktor Ferman normal solunum yapmaya başlar. 

Ali Vefa'nın ise Doktor Ferman'ın aklına ihtiyacı vardır. Yanına gider ve ona kafası karışık bir kız arkadaşı olduğunu onun karşısında nasıl davranması gerektiğini sorar. Ferman kızın kim olduğunu sorduğunda aldığı cevap şok etkisi yaratır. Geçen hafta kendisine aşık olduğunu söyleyen Nazlıdır. Ferman'ın Nazlı için verdiği akıl Ali Vefa'nın aşk hayatını nasıl etkileyecek? 

Hastanede, bir hastanın tedavi yöntemi hakkında Ali ve Nazlı fikir ayrılığına düşünce ortalık komedi yerine döner. Birde Demir'in babası Kanser tedavisi için hastaneye yatırılır. Ameliyat olması gereklidir fakat beklenmedik bir şey gerçekleşir. Ameliyat sırasında komplikasyon olur ve  ameliyat imkansız olur. Demir'in babası yaşayacak mıdır? Hepsi ve Daha fazlası bu akşam ssat 20:00'de FOX Tv ekranlarında. Mucize Doktor 22. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

İyi seyirler.

13-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar