Mucize Doktor 23. Bölüm izle

Mucize Doktor 23. Bölüm izle
Mucize Doktor 23. Bölüm izle | 20 Şubat Perşembe Fox TV'de 23. yeni bölümüyle yayınlanan Mucize Doktor son bölüm full izlemek için detaylar haberimizde!

Mucize Doktor 23. bölüm izle! Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi Mucize Doktor 23 Şubat Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Birbirinden başarılı oyuncuların oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi yine izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı. Dizinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Ali, Nazlı'dan duygularına karşılık net bir cevap vermesini istemiş ve Ferman'a olan hislerinden dolayı kafası karışan Nazlı'dan beklediği cevabı alamamış ve ilk defa aşk acısının nasıl bir duygu olduğunu yaşamıştı. Dizinin yeni yayınlanan bölümünde izleyiciyi neler bekliyor? Mucize Doktor son bölüm full izlemek için aşağıdaki görsel üzerinden ulaşabilir, dizinin yeni yayınlanan bölümünde yaşananları öğrenmek için haberimize devam edebilirsiniz.

Mucize Doktor son bölüm full izle

MUCİZE DOKTOR 23. BÖLÜM ÖZETİ

Mucize Doktor 23. bölüm izle! Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde ise virüs tehlikesini atlatan Ferman'ı sürpriz bir doğum günü bekler. Beliz tarafından düzenlenen bu parti hastaneyi özellikle cerrahi bölümünü tatlı bir kaosa sürükler. Herkesin tek derdi partiye kiminle katılacağı, hangi elbise giyeceği ve hangi hediyeyi alacaklarıdır.

Öte yandan Ali'ye duyduğu hislerden emin olan, ancak onunla bir ilişkiye başlamak için kendisinde yeterli cesareti bulamayan Nazlı çevresindeki çiftlerden kendilerine dair bir şeyler bulmaya çalışır. Bu konuda Ali ile bakımını üstlendikleri, kemoterapide tanışan iki lise öğrencisi onlara çok şey ifade edecektir.

Hastaneye ortak olabilmek için imkanların sınırını zorlayan Kıvılcım'ın ise planları ilk meyvesini verecektir. 

MUCİZE DOKTOR'DA GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde; Ali tüm cesaretini toplamış ve Nazlı'ya olan hislerini itiraf etmişti. İlk defa aşk hissini yaşayan Ali olup bitenlere anlam veremezken, Nazlı'dan da olumlu bir yanıt bekliyordu. Ancak işler Ali'nin planladığı gibi gitmedi ve Ferman'dan dolayı kafası karışık olan Nazlı arkadaş kalmak istediğini söyledi.

Aşk hissiyle ilk defa tanışan, mutsuzluktan hiç bir şeyden tat alamayan Ali kendisine ne olduğunu öğrenebilmek için Adil ile paylaşır.

Adil, duygularına karşılık alamadığı için böyle hissettiğini Ali'ye uygun bir dille anlatmış ve bu durumu atlatabilmesi için neler yapabileceğini kendisiyle paylaşmıştı. Adil hocanın tavsiyeleri işe yaramayınca çareyi Ferman'da arayan Ali, yine başarılı olamamıştır. Tüm bunlar yaşanırken bir süre göz önünde bulunmayan Kıvılcım ise hastaneye ortak olabilmek için ölen sevgilisinden dondurduğu sperm ile hamile kalmak için hamle yapmıştır.

Mucize Doktor son bölüm full izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilir, dizi ve televizyon dünyasında yaşanan gelişmelerden haberdar olmak için blog sayfamızı takip etmeye devam edebilirsiniz.

20-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar