Mucize Doktor 23. Bölümde Konuk Oyuncu Kim?

Mucize Doktor 23. Bölümde Konuk Oyuncu Kim?
Fox Tv ekranlarında perşembe akşamı ekrana gelen Mucize Doktor 23. Bölümde Konuk oyuncu kim? Dizinin yeni bölümünde konuk olacak olan oyuncu ve canlandıracağı karakter haberimizde!

Fox Tv’nin bu sezon yayınlanmaya başlayan ve kimsenin beklemediği ibir başarıya imza atarak en çok seyredilen yapımlar arasına adını yazdıran Mucize Doktor’un yeni bölümü seyirci tarafından heyecanla beklenemeye başlandı. Fragmanları yayınlanan ve yine seyirciyi heyecandan heyecana sürükleyecek olan yapım MF Yapım tarafından hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Hazal Türesan, Özge Özder ve Fırat Altunmeşe gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin senaryosu Pınar Bulut ve Onur Koralp tarafından kaleme alınırken yönetmenliğini Yusuf Pirhasan üstleniyor. Dizi yayınlanacak hikayeye göre yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirirken Perşembe akşamı yayınlanacak bölümde güzel ve başarılı oyuncu Ebru Aytemur konuk oyuncu olarak yer alıyor. İşte detaylar!

Mucize Doktor 23. Bölüm Konuk Oyuncusu Ebru Aytemur!

Fox Tv’de Perşembe akşamları yayınlanan ve en çok izlenen yapım olma başarısını gösteren Mucize Doktor yine seyirciyi ekrana bağlayacak bir hikayeyle geliyor. Her hafta farklı ve ilginç bir hikayeyi konu edinen ve otizmli Doktor Ali vefa’nın inanılmaz teknikleri ve buluşlarıyla hayata tutunan hastaların hikayesini konu alan dizinin bu haftaki hikayesinin konuk oyuncusu geçtiğimiz sezon Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan ve performansıyla beğenilen güzel oyuncu Ebru Aytemur oluyor. Dizide Funda karakterini canlandıracak olan güzel oyuncunun hikayesinin ne olduğu konusunda bir bilgi bulunmuyor. Perşembe akşamı Fox Tv’de yayınlanacak Mucize Doktor 23. Bölümüyle ekranlara gelecek.

Ebru Aytemur Kimdir?

Mucize Doktor’un 23. Bölümüne konuk oyuncu olarak katılan güzel oyuncu Ebru Aytemur 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından Bursa Uludağ üniversitesinde öğrenimine devam eden oyuncu daha sonra meslek olarak oyunculuğu seçmiştir. Bu kararın ardından tiyatro, diksiyon ve fonetik eğitimleri alan oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Son olarak Bir Zamanlar Çukurova adlı yapımda geçtiğimiz sezon rol alan Ebru Aytemur bu yapımda oldukça başarılı bir performans ortaya koymuştur. Güzel oyuncu ayrıca, Kanıt: Ateş Üstünde, Sungurlar, Nizama Adanmış Ruhlar, Elif, Adanalı adlı yapımlarda da rol almıştır.

18-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar