Mucize Doktor 38. Bölüm İzle!

Mucize Doktor 38. Bölüm İzle!
Mucize Doktor 38. Bölüm İzle; 19 Kasım Perşembe akşamı 38. Bölümüyle ekrana gelen Mucize Doktor dizisinin 38. Bölümünü canlı tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü 37. bölüm ile seyirci karşısına çıkan, Mucize Doktor dizisinin oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türasan, Murat Aygen ve Raha Özcan’ın yer aldığı Mucize Doktor bu akşam 38. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan Mucize Doktor son bölümlerde oldukça gerilimli sahnelerle seyirci karşısına çıktı. Özellikle Ali Vefa’nın yaşadıkları ve hastanede olanlar seyirciyi ekrana kilitlerken bu akşam yayınlanacak bölümde de yine heyecan fırtınası esiyor.  Mucize Doktor 38. Yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor.

Mucize Doktor son bölüm full izle

MUCİZE DOKTOR 37. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Mucize Doktor'un yeni bölümünde, Ali Vefa mahkemeye çıkarılmıştır. Hapis ile cezalandırılması istenmişti. Fakat mahkeme sırasında hakime sunulan delil Ali Vefa'nın temize çıkmasını sağlamıştı. Bu kez de Nazlı'nın babası başlarına dert olmuştu. Alkol bağımlısı olması ve hiç ayık gezmiyor olması Nazlı'nın sürekli sakladığı bir durum iken, artık herşey açığa çıkmıştı. 

MUCİZE DOKTOR 38. BÖLÜM ÖZETİ

Mucize Doktor'da bu akşam , Nazlı babasıartık tamamen hayatından çıkarır. Ruhunda oluşan boşluğu yine en sevdiği kişi olan Ali Vefa'da bulmayı umar fakat umduğu gibi olmaz. Durum böyle olunca da aralarında bugüne kadar yaşadıkları en büyük krizi yaşamaktadırlar. Ali'de yaşadıklarını ve kendini değiştirmeye fakat kendinden kopmamaya çabalar. Bunun için sevdiklerinden uzaklaşma kararı alır, yalnızlık kendisini iyi hissettirecek midir? 

Ali çevresinden ilgi bekler iken Adil Ali'y görmezden gelerek, Ferda'nın üzerinde yoğunlaşır. Aslında Ferda bir hastasını ihmal ederek duygularını bastırmıştı. Beliz'de Leyla'ya alışmaya çalışmakta iken bebeği 48 saat alıkoyar. Ali git gide köşeye sıkışır ve düşündüğü tek bir şey vardır. Hayat Nazlı'nın dediği gibi seçimlerden mi ibarettir yoksa hayat bizim için zeten seçim yapmış mıdır? 

Mucizeler ile dolu hastane günlüklerinin yayınlandığı Mucize Doktor 38. Bölüm izlemek ve bölüm hakkında detaylardan haberdar olmak için bizi takipte kalın.

 

19-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar