Mucize Doktor 39. Bölüm İzle! (26 Kasım Perşembe)

Mucize Doktor 39. Bölüm İzle! (26 Kasım Perşembe)
26 Kasım perşembe günü yayınlanacak Mucize Doktor 39. Bölüm izlemek ve gelişmelerden haberdar olmak için yayın linkimiz ve detaylar haberimizde!

Her hafta perşembe akşamı ekranlara gelen Fox Tv kanalının reytingi yüksek dizilerinden olan Mucize Doktor bu akşam da seyircisi ile buluşacak. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü 38. bölüm ile ekranlara gelen, Mucize Doktor dizisinin oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türasan, Murat Aygen ve Reha Özcan’ın yer aldığı Mucize Doktor bu akşam 39. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa'nın birkaç haftadır süregelen kendini bulma çabası ve bu süreçte yaşadıkları ve hastanede olanlar seyirciyi ekrana kilitlerken bu akşam yayınlanacak bölümde de sular durulmuyor. Ayrılıklar, karmaşa ve mucizelerin yaşandığı  Mucize Doktor 39. Yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor.

Mucize Doktor son bölüm full izle

MUCİZE DOKTOR 39.BÖLÜM ÖZETİ

Mucize Doktor'un bu akşam yayınlanacak yeni bölüm iile seyirciyi şaşırtmaya devam ediyor. Heyecanla beklenen Mucize Doktor son bölümde; Ali Vefa'nın kendini arayış serüveni devam ediyor. Nazlı ile yaşadıkları ilişkinin sallantıya düşmesi, kurallar çerçevesinde yaşayan Ali Vefa'nın duruma adapte olmasında fazlasıyla zorluk çıkarıyor. Nazlı Ali'nin yaşadıkları ve çevresine yaşattıklarını görünce kaybetmek üzere olduğunu anlıyor. Ali Vefa öyle bir durumun içine düşüyor ki eline bir serum askısı alıarak motorsikleti parçalamaya kalkıyor. Onu gören Doruk duruma müdahale etmeye çalışsa da Ali onu dinlemeyerek buhranına devam ediyor. 

Nazlı ise Ali'yi geri kazanmak için son bir hamle daha yapıyor. Ona biraz daha yakınlaşarak ikna etmeye çalışır. Bu süreçte Beliz ve Ferman ilişkisinde de fırtınalar esiyor. Hatta hastaneye gelen Beliz Ferman ile ayrıldığını dile getiriyor. Hastanede herkesi şok eden bu kararın sebebi ne? Beliz ve Ferman neden ayrılıyor? Diğer yandan ise Ferda Tanju Bey'in kararı ile Cerrahi asistanlığa getiriliyor. Ferman için zorlu süreç gerilim dolu bir hayat devam ediyor. 

Bu akşam yayınlanan Mucize Doktor yeni bölüm izlemek ve detaylardan haberdar olmak için canlitv.com takipte kalın. 

26-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar