Mucize Doktor 57. Bölüm izle

Mucize Doktor 57. Bölüm izle
Ferman mesleğine geri döner ancak onu bekleyen kötü sürprizden habersizdir. Yeni gelen Muhsin ile kendini ispat mücadelesine giren Ali bu savaşı kazanabilecek mi?

Uyarlama dizilerinin moda olduğu günümüzde Fox Tv’de Perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor 57. Yeni bölümüne cerrahlık yetkisini kaybetmek üzere olan Ferman’ın aldığı kararı damga vuruyor. Sağ elini kullanamayan Ferman sol eliyle cerrahlığa dönmeye karar verir ancak Vuslat’ın bulduğu yeni biri ortamı karıştırır. Ali gibi teşhis ustası olan Muhsin, hastanede dengeleri nasıl değiştiriyor? Muhsin ile Ali’nin var olma mücadelesinde kazananın belli olduğu Mucize Doktor 57. yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Mucize Doktor 57. Bölüm izle

Yapımcılığını MF Yapım'ın, senaryosunu Onur Koralp ve Pınar Bulut’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu uyarlama dizi Mucize Doktor Perşembe akşamlarına damga vuruyor. Başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal’ın başrol oynadığı sağlık dizisi Mucize Doktor’da Hazal Türesan, Murat Aygen, Özge Özder, Fırat Altunmeşe de rol alıyor. 8 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak Mucize Doktor 57. Yeni bölümde Ferman sol eliyle de olsa cerrahlığa dönmeye karar verir ancak onu bekleyen kötü sürprizden habersizdir. Vuslat’ın Ferman’ın yerine ayarladığı doktor kim?

Hastaneye yeni gelen cerrah Muhsin, teşhis konusunda Ali’den farksızdır ve ikili arasında tam bir kendini ispatlama mücadelesi başlar. Hastane gündemine bomba gibi düşen bu gelişmede kazanan Ali mi Muhsin mi olacak? Hastaneye gelen ilk vakayı bir an önce çözmeye karalı iki dahi doktorun mücadelesinde dengelerin değiştiği Mucize Doktor 57. son bölüm 8 Nisan Perşembe saat 20.00'de FOX Tv’de. Keyifli seyirler.

Mucize Doktor 56. Son Bölümde Neler Oldu?

Geçirdiği kaza sonucu mesleğini yapamama riskiyle yüzleşen Ferman sol eliyle de olsa cerrahlık  yapmak istemektedir. Başarı şansı olmasa da Ali, Ferman’ın elini kurtarmak için var gücüyle savaşır. Hastanede aniden Demir’in ortadan kayboluşu ve Tanju’nun bölümde tek uzman kalışı yeni bir gerilimin fitilini ateşlerken Ferman’ın el ameliyatı başlar.

Mucize Doktor Konusu                                         

Nadir görülen savant sendromu hastalığına yakalanan Ali’nin hayata kimsesi yoktur. Babasının evlatlıktan reddettiği Ali, yetimhanede büyür. Dahice zekasını keşfeden Doktor Adil’in yardımıyla Tıp Fakültesini bitirir. Adil Hoca onu Berhayat Hastanesi’ne aldırır. Bulduğu çözümler sıra dışı olan Ali kısa zamanda hereksin gözdesi olmayı başarır. Mucize Doktor yepyeni bölümleriyle her perşembe 20.00'de Fox Tv’de.

08-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar