Mucize Doktor Başlıyor mu? Oyunculardan Flaş Açıklama!

Mucize Doktor Başlıyor mu? Oyunculardan Flaş Açıklama!
Mucize doktor setlere dönüyor mu? Bu sorunun cevabı dizi piyasasında en çok merak edilen sorulardan biri. Dizinin oyuncuları konuyla ilgili görüşlerini belirttiler. İşte detaylar!

Fox Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve tüm diziler içinde belki de en sürpriz sonucu alarak adeta yayınlandığı gün olan Perşembe gününe damga vuran Mucize Doktor seyirci tarafından da çok sevildi ve ilgiyle izlendi. Uyarlama dizilerden biri olan ve otizmli bir doktorun hayatla mücadele etmesini ve çalıştığı hastanede başından geçenlerin anlatıldığı Mucize Doktor özellikle ilk 7 bölüm reytingleri adeta alt üst etti. Daha sonra belli bir düşüş yaşayan dizi her şeye rağmen Fox Tv’nin bu sezon en başarılı dizileri arasına adını en başa yazdırdı. Koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara verilen dizilerden biri olan ve seyircinin başlayıp başlamayacağını büyük bir merakla beklediği diziyle ilgili yapımcı firmadan herhangi bir açıklama yapılmazken flaş açıklama dizinin oyuncularından geldi.  İşte detaylar!

Mucize Doktor Başlıyor mu?

Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen ve seyircinin beğenerek seyrettiği bu sezonun flaş işlerinden olan Mucize Doktor koronavirüs sebebiyle ara verdiği setlere dönecek mi? Seyirci en çok bu sorunun cevabını merak ediyor. Pek çok yapım yeniden set başı yaparken Mucize Doktor’dan bu yönde bir karar henüz verilmedi. Bu durum seyirciyi merakta bırakırken dizinin başarılı oyuncularından dizi başlayacak mı başlamayacak mı sorusuna cevap geldi. Kesin kararı her ne kadar yapım şirketi verecek olsa da yinede dizide rol alan iki oyuncunun verdiği bilgiler yadsınamaz. Dizide Doktor Adil karakterine hayat veren Reha Özcan ve Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Özder konuyla ilgili soruları cevaplandırdı.

Sezon Finali Gibi Bitirdik!

Mucize Doktor’da Doktor Ali Vefa’nın en büyük yardımcısı olan ve onu yetiştiren Başhekim Doktor Adil karakteriyle seyircinin beğenisini toplayan Reha Özcan Mucize Doktor’un başlayıp başlamayacağını cevapladı. Reha Özcan yayınlanan son bölüm sezon finaliydi bence de, çünkü bu saatten sonra ekibin toparlanması çok zor. Ayrıca bu saatten sonra hastanede çekim yapmamız zor, stüdyoya gireceğiz. İyi taraftan bakalım, elimizde bir sürü senaryo olacak. Temmuz – Ağustos aylarında bomba gibi gireriz diye düşünüyorum” derken dizinin bir başka yıldızı Özge Özder ise “yaz tatilinden sonra ikinci sezon olarak başlayacağız büyük ihtimalle” ifadelerini kullandı. Böylece her ne kadar resmi olmasa da Mucize Doktor’un bu sezon setlere dönmeyeceği kesinleşmiş oldu.

12-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar