Mucize Doktor dizisi nerede çekiliyor?

Mucize Doktor dizisi nerede çekiliyor?
MF Yapım'ın FOX TV için hazırladığı Mucize Doktor dizisiyle ilgili merak edilen şeylerden birisi nerede çekildiği. Mucize Doktor dizisi nerede çekiliyor?

FOX TV'nin yeni dizilerinden Mucize Doktor ekranlara gelmeye hazırlanıyor. MF Yapım tarafından yapılan dizinin başrolünde Medcezir dizisiyle akıllara kazınan Taner Ölmez yer alıyor. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Mucize Doktor dizisinin fragmanı geçtiğimiz gün yayınlandı. Güney Kore yapımı Good Doctor dizisinden uyarlanan dizinin fragmanı dizi severleri heyecanlandırdı. Nasıl bir diziyle karşılaşacağımız büyük merak konusu. Mucize Doktor dizisiyle ilgili merak edilen bir başka şey ise nerede çekildiği. Mucize Doktor dizisi nerede çekiliyor?

Mucize Doktor dizisi nerede çekiliyor?

Çok yakında FOX TV ekranlarında başlayacak Mucize Doktor dizisi Savant Sendromu bulunan bir asistan doktor olan Ali'yi merkezine almaktadır. Ali'nin çocukluğu Bilecik'te geçmiştir. Dolayısıyla dizide geçmişte yaşananları izleyeceğimiz sahneler Bilecik'te kurulan sette çekiliyor. Günümüzdeki sahneler ise İstanbul'un Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde çekiliyor. Mucize Doktor dizisinin hastane sahne çekimlerinin hangi hastanede gerçekleştirildiği bilinmiyor.

Mucize Doktor dizisinin konusu ne?

Mucize Doktor dizisi Savant Sendromlu küçük bir çocuğun büyüyüp doktor olmasını konu almaktadır. Ali, küçük bir şehir olan Bilecik'te büyümüştür. Ali'nin çocukluk dönemi yetimhanelerde geçmiştir. Yaşadığı zor dönemlerde ona kol kanat geren tek kişi ağabeyi olmuştur. Ağabeyi her zaman kardeşinin doktor olmasını istemektedir. Ağabeyinin ölümü sonrası onun anısı için doktor olmaya karar verir. Savant Sendromlu insanların genel zekasının pek yüksek olmadığı bilinse de belli konular üzerinde kendilerini geliştirebilmektedirler. Ali, eğitiminin ardından özel bir hastanede asistan doktorluk yapmaya başlamıştır. Çalıştığı hastanede Savant Sendromlu olması anlaşılmasın diye yoğun çabalar harcamaktadır. Her şeyi öğrenirlerse işinden olabileceğini düşünmektedir. Karşısındakilerle iyi iletişim kuramamaktadır. Pek fazla arkadaşı yoktur, olanlardan da durumunu gizlemektedir. Bunun yanı sıra hocalarından da her şeyi gizlemektedir.

Mucize Doktor dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Başrolü Taner Ölmez tarafından üstlenilen Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez'e Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan eşlik ediyor. Mucize Doktor dizisinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasa oturuyor. Senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp kaleme alıyor.

15-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler