Mucize Doktor Eylül’de Başlıyor! Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Mucize Doktor Eylül’de Başlıyor! Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!
Fox Tv'nin yılan hikayesine dönen yeni dizisi Mucize Doktor sonunda sete indi. Mucize Doktor'un ilk tanıtım fragmanı çekildi ve yayınlandı. İşte detaylar!

Başlayıp başlamayacağı, başrolünde kimin oynayacağı tam bir yılan hikayesine dönen Fox Tv’nin yeni yayın dönemindeki iddialı yeni dizilerinden MF Yapım tarafından projelendirilen ve yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın, senaristliğini Pınar Bulut ve Onur Koralp’in üstlendiği Mucize Doktor’un ilk tanıtım fragmanı sonunda yayınlandı. Her ne kadar dizi yayına girene kadar ne olacağı tam olarak belli olmasa da artık seyirci dizi için daha bir umutla başlayacağı günü bekleyebilir. Amerikan’ın efsanevi dizisi The Good Doctor dizisinden uyarlanan ve uzun zaman önce hazırlıklarına başlanılan Mucize Doktor dizisi Eylül ayında Fox Tv’de ekranlara gelmeye hazırlanıyor. En sonunda dizinin tanıtım fragmanı da kanalda yayınlandı. İşte detaylar!

Mucize Doktor Sete İndi!

Amerika’da tam anlamıyla bir efsane haline gelen ve seyircinin ilgiyle takip ettiği The Good Doctor dizisinden uyarlanan ve yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Mucize Doktor yakın zamanda Fox Tv’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Taner Ölmez, Reha Özcan, Onur Tuna, Özge Özder, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu ve Korhan Herduran’ın üstlendiği dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez üzerine kurgulanmış fragman seyirci tarafından oldukça beğenildi. Dram yönü ağır basan fragmanda Doktor Ali karakterini canlandıracak ve tıp fakültesinden birinci olarak mezun olan Taner Ölmez’in geçmişini hatırlaması ve son olarak hastanede kendisinin anons edilmesi fragmanın konusu olarak ele alınmış.

Taner Ölmez (Ali Vefa) Kimdir?

9 Ağustos 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Birçok projede yer alan oyuncu en çok Kayıp Şehir adlı dizi ile tanınmıştır. Oyuncu ayrıca Medcezir, Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır.

Oyuncunun Mucize Doktor dizisindeki karakterinin adı ise Ali Vefa’dır. Ali otizm ve savant sendromu hastası olan asistan bir cerrahtır. Ali Bilecik’te doğmuş, büyümüş ve okuduğu tüm okullardan birincilikle mezun olmuştur. Tıp fakültesinden de üstün başarı ile mezun olan Ali bu zamana kadar iki hastalığını da en yakın arkadaşlarından bile saklamayı başarmıştır. Fotoğrafik hafızası çok güçlü olan Ali her şeyi hatırlamaktadır. İlk başlarda şefi tarafından ameliyathaneden atılacak Ali daha sonra tekrar ameliyathaneye geri alınacaktır.

12-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar