Mucize Doktor oyuncusu Onur Tuna’nın yeni projesine çok şaşıracaksınız!

Mucize Doktor oyuncusu Onur Tuna’nın yeni projesine çok şaşıracaksınız!
Mucize Doktor dizisinde Ferman Eryiğit adında bir doktoru canlandıran yakışıklı oyuncu Onur Tuna, başka bir alanda yaptığı projeyle gündemde. O projeye çok şaşıracaksınız!

Ünlü oyuncu Onur Tuna Fox Tv'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisinde yer almıştı. Covid-19 pandemisi sebebiyle Mucize Doktor dizisi de çekimlerine ara vermiş ve daha sonra sezon finali yapmıştı. Mucize Doktor'un başrolleri Taner Ölmez ve Sinem Ünsal ile birlikte başarılı bir sezon geçiren Onur Tuna, pandemi sürecini fırsata çevirdi ve çok farklı bir projeyle hayranlarını şaşırttı. Sevilen oyuncu Onur Tuna 4 şarkıdan oluşan bir album hazırladı. Onur Tuna son projesinin duyurusunu sosyal medya hesabından yaptı.

Onur Tuna'nın yetenekleri gün yüzüne çıktı

Oyunculuğu ve yakışıklılığı ile ekranların aranan yüzlerinden biri olan Onur Tuna müzik dünyasına da adım attı. Başarılı bir oyuncu olan Onur Tuna'nın başka yetenekleri de gün yüzüne çıktı. Pandemi sürecinde dikkat edilen sosyal mesafe ve sokağa çıkma yasaklarını fırsata çeviren Onur Tuna 4 şarkılık bir albüme imza atmış oldu. Bir yandan Mucize Doktor'un yeni sezonu için hazırlıklara katılan Onur Tuna yeni sezonda sevdiklerine şarkı sürprizi yaptı. Ferman Eryiğit isimli doktoru canlandıran Onur Tuna oldukça başarılı bir sezon geçirmişti. Tuna geçen günlerde Mucize Doktor genel değerlendirme toplantısına da katılmıştı.

Onur Tuna haberi sosyal medyadan duyurdu

Ünlü oyuncu Onur Tuna İnsatagram hesabınan yaptığı paylaşımla müzik yeteneği olduğunu da duyurmuş oldu. Tuna, ses masası önünde bir fotoğraf paylaştı ve o fotoğrafa "Bitti!! Dostla takıldık yine öylesine… Serhat Sensesli ile 4 şarkılık bir albüm hazırladık. Ağustos'un ilk haftası en geç sizinle olacak. Detayları paylaşırım. Sağlıklı kalın:)" notunu ekledi. Onur Tuna 4 şarkılık albümün Ağustos ayında çıkacağını duyururken, Tuna'nın hayranları şimdiden o şarkıları merak etmeye başladı. Oyunculuğu çok beğenilen Onur Tuna'nın sesi ve şarkılarının nasıl olduğu merakla bekleniyor. Tuna'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ise beğeni ve yorum yağdı. Mucize Doktor'un Ferhat doktoru Onur Tuna'ya şaşırtan yeni projesinde başarılar diliyoruz.

16-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar