Mucize Doktor'da Ferman'ın Kardeşi Fatoş (Dilek Köse) Kimdir?

Mucize Doktor'da Ferman'ın Kardeşi Fatoş (Dilek Köse) Kimdir?
Perşembe günlerinin en çok seyredilen dizisi Mucize Doktor'da Doktor Ferman'ın kız kardeşini canlandıran Fatoş karakterini oynayan Dilek Köse kimdir? İşte detaylar!

Bu sezon başlayan ve Fox Tv'de yayınlanan Mucize Doktor her perşembe seyirciyle buluşuyor. Dizi perşembe akşamlarının en çok seyredilen dizisi olma özelliğini başladığı ilk bölümden itibaren kimselere kaptırmıyor. Seyircinin büyük merak ve heyecanla takip ettiidiziçnin başarılı karakteri Doktor Ferman'da seyircinin beğenerek seyrettiği karakterlerden. Dr. Ali Vefa'nın hocası rolünü oynayan cerrah Doktor Ferman'ın dizi başladığı ilk bölümden itibaren bir sırrı olduğu biliniyordu.Nihayet bu sır iki bölüm önce ortaya çıkmıştı.Doktor Ferman'ın sırrı Serabral palsi hastalığı olan bir kızkardeşi olmasıydı. Bu sır ortaya çıkınca seyirci hem çok üzüldühem çok merak etti. Merak etti çünkü Dr. Ferman'ın kızkardeşi Fatoş karakterini canlandıran oyuncu daha önce hiçbir yerde görülmemişti. İşte detaylar!

Ferman'ın Kardeşi Fatoş Kimdir?

Mucize Doktor'un başarılı genel cerrahı ve Ali Vefa'nın hocası Dr. Ferman'ın sırrı ortaya çıktıktan sonra hemen herkes bu konuyu konuşmaya başladı. Ferman'ın kız kardeşi Serabral Palsi hastası Fatoş karakterini canlandıran oyuncu kim, daha önce nereler de rol aldı, böyle engelli bir karakteri nasıl bu kadar başarıyla oynadı? Bunun gibi pek çok soru soruldu.Ferman'ın kız kardeşi Fatoş, henüz küçükken geçirdiği bir kaza sonrası serabral palsi hastalığına yakalanmış biri olarak girdi diziye.

Ferman'ın vicdan azabı ve aynı zamanda başarısızlığı olarak anlatıldı seyirciye. Fatoş karakterini canlandıran oyuncu Dilek Köse karakteri o kadar güzel canlandırdı ki seyirciyi karakterin içine çekmeyi başardı. Bu da karakteri bir anda kim oynuyor sorusunu gündeme getirdi.Bizde Fatoş karakterini canlandıran Dilek Köse kimdir diye araştırdık. 

Fatoş Karakteri (Dilek Köse) Kimdir?

Dilek Köse 1995 yılında İnebolu'da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından Üniversite hayatını İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümünde tamamlamıştır. Okuldan mezun olduktan sonra tiyatrolarda rol almaya başlamıştır. Dilek Köse daha önce hiç ekran tecrübesi yaşamamıştır. Tiyatrolarda rol alan oyuncunun rol aldığı son tiyatro oyunu Kızgın Damdaki Kedi'dir.

Dilek Köse aynı zamanda piyano çalmakta ve şarkı söylemeyi sevmektedir. Canlandırdığı rolü gerçekçi oynamasında en büyük avantajının tiyatro kökenli olmasından kaynaklanmaktadır.

13-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar