Muhteşem İkili dizisi yayın tarihi değişti

Muhteşem İkili dizisi yayın tarihi değişti
Muhteşem İkili dizisi yayın tarihi değişti. Muhteşem İkili ne zaman? Muhteşem İkili dizisi hangi kanalda? Muhteşem İkili yeni bölüm ne zaman?

Muhteşem İkili dizisi yayın tarihi değişti?

Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Muhteşem İkili, yayın gününü değiştirdi. Yeni bölüm fragmanı ile birlikte yayın tarihini de duyuran dizi seyircilerini sevindirdi. Peki Muhteşem İkili ne zaman? TMC'nin üstlendiği Muhteşem İkili dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in bulunduğu Muhteşem İkili'nin kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer almaktadır. 

Yönetmen koltuğunda Barış Erçetin'in oturduğu Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Muhteşem İkili, artık Salı günleri yeni bölümleri ile sizlerle birlikte olacaktır. 

Muhteşem İkili Neden Yok?

2019 yılının ilk haftası diziler yeni bölümlerini yayınlamaya ara vermişti. Normalde bir hafta yayınlara ara vermesi gereken projeler, ekonomik sıkıntılar gerekçesiyle yapımcılar tarafından en az 3 hafta ile sınırlandırılmıştır. Bu nedenle bir çok dizi yeni bölümlerinin yayınlanmasına ara vermiştir. Bu duruma karşı seyirciler tek tek dizilerin neden olmadığını araştırmaya başladı. Muhteşem İkili ise artık yeni bölümleriyle Salı günleri saat 20:00'da Kanal D ekranlarında olacaktır.

Muhteşem İkili Konusu Nedir?

Yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, Yönetmen koltuğunda Barış Erçetin'in oturduğu, Muhteşem İkili dizisinde komiser Mert Barca ve komiser Mustafa Kerim Can'in hikayesi anlatılmaktadır. Komiser Mert Barca ve Mustafa Kerim Can önemli bir görev için bir araya gelirler. Yıllar önce edindikleri ortak düşmana karşı savaşan ikili, zaman zaman düşmanlarından çok birbirleri ile çatışırlar. Mert Barca, eşini kaybettikten sonra bir türlü kendisini toparlayamamıştır. Mustafa Kerim Can ise, eşi ile boşanmış ancak onu aklından bir türlü çıkaramamıştır. Her ikisi de aşk acısı çekmektedirler. Komiser Mustafa Kerim Can ise, sık sık bayılarak ailesini ve sevenlerini oldukça üzmektedir. Bunun üzerine eski eşi Yağmur'da ona gereken desteği vermek ister.

Muhteşem İkili Oyuncuları Kimlerdir?

Kanal D ekranlarının dizis Muhteşem İkili kadrosunda, İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in yanı sıra, Mahir Günşıray, Engin Şenkan, Zafer Algöz, Şive Şenözen, Bora Koçak, Sabahattin Yakut, Özbek Kaplan, Alper Baytekin, Gökay Müftüoğlu, Su Demirel ve Fuat Fatih Odabaş gibi başarılı isimler yer almaktadır.

19-01-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar