Murat Boz'dan Aslı Enver mesajı

Murat Boz'dan Aslı Enver mesajı
Pop müziğin sevilen ismi Murat Boz'dan uzun süre sonra oyuncu sevgilisi Aslı Enver ile ilgili bir paylaşım geldi. Murat Boz dizisi final yapacak olan sevgilisini tebrik etti.

Son yıllarda oyunculuğu ve güzelliğiyle büyük beğeni toplayan Aslı Enver'in yer aldığı İstanbullu Gelin dizisi yarın akşam final bölümüyle sona erecek. Güzel oyuncunun şarkıcı sevgilisi Murat Boz'dan tebrik mesajı geldi!

Enver ile Boz 2016 yılında gösterime giren Kardeşim Benim filminin çekimlerinde tanışmış ve ilişki yaşamaya başlamıştı. İkili zaman zaman ayrılık kararı alıp ilişkilerine son verse de birbirlerine bir şans daha verdi. Barışmalarının üzerinden uzun zaman geçti fakat çift sosyal medya üzerinden birbirleriyle ilgili paylaşım yapmamıştı. Uzun süre sonra Murat Boz dizisi final yapacak sevgilisi için tebrik mesajı yayınladı. 

3 sezondur İstanbullu Gelin dizisinde başarılı bir şekilde kendini gösteren ve Süreyya karakteri ile çok sevilen Aslı Enver için yarın final günü. Sevgilisi Murat Boz'dan tebrik mesajı geldi ve oyunculuğunu hayranlıkla izlediğini belirtti.

''SENİNLE GURUR DUYUYORUM BİTANEM''

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz;  "Son çekim günün. Alnının akıyla geçirdiğin 3 sezon. Hayranlıkla izlediğim muhteşem oyunculuğun. Tüm ekibi ve seni yürekten gönülden tebrik ederim. Seninle gurur duyuyorum bir tanem." notuyla kız arkadaşının başarısını tebrik etti.

MURAT BOZ KİMDİR?

7 Mart 1980'de Zonguldak, Karadeniz Ereğli ilçesinde doğan Murat Boz ilk ve orta eğitimini burada tamamlamıştır. 1995 yılında İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazandıktan sonra İstanbul'a gelmiştir. 1998 yılında Milliyet Gazetesi'nin düzenlediği liseler arası müzik yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birincisi olmuştur. Bilgi Üniversitesinde ve İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarında müzik eğitimine devam etmiştir. Uzun bir süre ünlü şarkıcı Tarkan'ın solistliğini yapan Boz, 2006 yılında "Aşkı Bulamam Ben" isimli ilk single ile çıkış yapmıştır. Daha sonra Şans, Maximum, Aşklarım Büyük Benden ve Janti gibi albümler çıkarmış şarkıları pop müziğin sevilen parçaları haline gelmiştir. Öte yandan Murat Boz, Acun Medya imzalı O Ses Türkiye isimli yarışma programında 8 sezon jüri üyeliği yapmıştır. Yarışmada ilk sezon şampiyon olan Boz müziğin yanı sıra yaz ayları vizyon giren Hadi İnşallah, Kardeşim Benim, Dönerse Senindir ve Öldür Beni Sevgilim gibi filmlerde rol almıştır. 

ASLI ENVER KİMDİR?

Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 tarihinde Londra'da dünyaya gelmiştir. 1996 yılında 12 yaşındayken ailesiyle birlikte Türkiye'ye kesin dönüş yapmıştır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. 2007 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan "Kavak Yelleri" adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırarak tanınır hale gelmiştir. Daha sonra Suskunlar, Bana Artık Hicran De, Kayıp ve Kış Güneşi gibi dizilerde başrol olarak yer almıştır. Aslı Enver son olarak 3 sezondur ekranlarda olan İstanbullu Gelin dizisinde Özcan Deniz ile başrolü paylaşmaktadır.

30-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar