Murat Boz Deren Talu aşkı iddiası için ne dedi?

Murat Boz Deren Talu aşkı iddiası için ne dedi?
Son günlerin tartışılan ismi Murat Boz bir kez daha gündem oldu. Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ile fotoğrafları yayınlanan Murat Boz aşk iddiaları hakkında ne dedi?

Son günlerin tartışılan ismi Murat Boz bir kez daha gündem oldu. Hayranları Murat Boz, Deren Talu aşkı iddiası için ne dediğini merak ediyor. Ünlü sunucu Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ile fotoğrafları yayınlanan Murat Boz aşk iddiaları hakkında ne dedi? Şimdi detaylar

Murat Boz Deren Talu aşkı iddiası için ne dedi?

Son günlerde sosyal medyanın dilinden kurtulamayan isimlerden olan Murat Boz aşk iddiaları için ilk kez konuştu. Adı, Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu ile anılan hatta aynı mekanda çekilmiş fotoğrafları paylaşılan Murat Boz aşk iddiaları için son noktayı koydu.

Görüştük ama ilişki yok!

Magazin dünyasında çalkantılı hayatıyla sürekli gündem olan Murat Boz, Deren Talu ile yeni bir ilişkiye başladığı iddiasına sert çıktı. Bebek’te bir spor merkezinden ayrılırken magazincilerin sorularına cevap veren Boz, "Karşılaştık, görüştük ama ilişki yok" dedi.

Spor merkezinden ayrıldıktan sonra arabasına binen Murat Boz, hakkında çıkan aşk haberleri karşısında içini döktü. Canlitv platformu olarak Murat Boz’un söylemini aynen paylaşıyoruz. “Doğrusu şu; Efe’nin doğum günündeydik. Karşılaştık ve görüştük ama yazıldığı gibi bir ilişkimiz yok”

Muhabirlerin ısrarla “Şu an ilişkiniz yok ama olur mu?” sorusuna ise üstüne basa basa vurgulayarak “Yazıldığı gibi yok diyorum” diyerek konuyu kapattı.

Murat Boz Kimdir?

1980 Zonguldak doğumludur. Ortaokulu memleketinde tamamlayan Boz, İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazanınca İstanbul'a geldi. Lise yıllarında Atatürk Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey gibi yerlerde konserlerde vokal yapan Boz, 1998 yılında Milliyet Gazetesi'nin düzenlediği liseler arası müzik yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birincisi oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü'nde okuyan Boz eğitimine devam ediyor. Uzun yıllar  Tarkan'nın vokalistliğini yapan Boz,  2006 yılında "Aşkı Bulamam Ben" isimli parçası ile Türk Pop Müzik sektörüne adım attı.

Shakira, Tarkan, Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş ve Grup Hepsi gibi isimlerin albüm ve sahne performanslarında çalıştı.

Ödülleri:

Kral TV Video Müzik Ödülleri “En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı”

Altın Kelebek Ödülleri “En iyi Erkek Sanatçı”

İstanbul FM Altın Ödülleri “En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı"

O Ses Türkiye programlarında 3 sezon Jüri Üyesi olan Murat Boz, Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2014-2015 sezonunda Özgü Namal ve Eser Yenenler ile beraber jüri üyeliği yaptı.

Filmleri:

Hadi İnşallah

Kardeşim Benim

07-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar